×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


CLA - фини и слабиПреди повече от 60 години за първи път било доказано, че в млечните мазнини се съдържат свързани мастни киселини. Било установено, че тяхното съдържание  се увеличава през пролетта, поради повишеното усвояване на УВ-лъчите.

По-късно, в началото на осемдесетте, Д-р Майкъл Париза и неговият изследователски екип от Университета в Уинсконсин открили, че печеното говеждо месо съдържа вещество, което потиска развитието на туморните обрaзувания в лабораторните животни. Освен това значително увеличавало мускулната им тъкан. След продължителни и задълбочени изследвания се разкрило, че  това вещество е свързана (конюгирана) линолова киселина (CLA).

Тя е градивен компонент на всички клетъчни мембрани в човешкото тяло. Нейният недостиг води до косопад, суха и чуплива коса, бавно заздравяване на рани, сърдечни проблеми, затлъстяване и други здравословни проблеми. CLA улеснява редуцирането на натрупаните мазнини и същевременно подпомага увеличаването на чистата мускулна маса.

Професор Ърл Мендел счита, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова киселина в организма, което би могло да е резултат от продължителни диети. Хората използват различни програми за отслабване, които в повечето случаи лишават организма от жизненоважни мазнини. В една такава диета свързаната линолова киселина (КЛА) липсва. Най-богати на това съединение са червените меса и млечните продукти. Освен това в днешно време голяма част от обработените хранителни продукти на пазара са лишени от CLA. Липсата на тази киселина в храната нарушава сериозно метаболизма, тъй като тя спомага за пълното навлизане на глюкозата в мускулните клетки, като по този начин  предотвратява  нейното преобразуване в мазнина.  През 2000г.  на Националната годишна среща на  Американското Химическо Общество за първи път били оповестени дългоочакваните резултати от продължителни изследвания за въздействието на КЛА върху хора. Установено било, че под формата на хранителна добавка тя наистина съдейства за редукция на теглото, като не допуска ново покачване на килограмите. Ето и другите полезни ефекти на КЛА върху човешкия организъм, установени след дългогодишни изследвания:

Регулира продукцията на двата хормона лептин и резистин,  които са в тясно взаимодействие с инсулина и влияят върху апетита и натрупването на мазнини. Доказано е, че свързаната линолова киселина е особено ефективна при разграждане на коремната мастна тъкан.

Притежава мощно противораково действие. Използва се като съпътстващо лечение при различни видове рак, но най-вече има ефект при карциноми на гърдата, на простата, на кожата, на стомаха и на белия дроб. Установено е, че CLA взаимодейства с канцерогените много ефективно.

● CLA е мощен антиоксидант, който спомага за засилване на имунната система и устойчивостта на организма.

Редуцира формирането на плака в артериите, понижава високите нива на холестерол и триглицеридите, като по този начин предпазва от сърдечни заболявания. Регулира кръвното налягане.

Има благоприятен ефект върху кожата, косата и ноктите. Поддържа кожата влажна, гладка и еластична. Отстранява лющенето и сърбежа при атопичен дерматит.

● При лабораторни изследвания върху животни е установено, че има много добро действие при артрит и други възпалителни процеси.

● Проявява силен ефект при лечение на алергични заболявания (особено тези на дихателната системa).

● Установен е полезният ефект на CLA в борбата с остеопорозата.

СLA има изключително благотворен ефект върху целия организъм на човека. Най-добрият начин да доставим свързана линолова киселина в чист вид на тялото е да я приемаме под формата на хранителната добавка, предлагана от  Ревита.

Ревита Ви препоръчва:

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.