×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Да присъства ли таткото на раждането?През последните години темата за присъствието на бъдещия татко в родилната зала е гореща. И тези, които са „за”, и тези, които са „против” са дълбоко убедени в правотата си и защитават тезата си емоционално и безкомпромисно. Някои жени държат раждането, като най-важно семейно събитие,  да се сподели от двамата родители. Но дали ще се справят татковците? Наистина ли е нужен втори екип за таткото в родилната зала, както твърдят някои лекари?
Какъв е опитът в това отношение на д-р Жорж Пелев, дългогодишен Началник на АГ отделение в МБАЛ “Пловдив” и един от най-търсените специалисти в Пловдив ще разберат присъстващите на поредната лекция в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. На 12 май, събота, от 11 часа, на обичайното място в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”, всеки ще може да чуе и мнението на известния гинеколог за ролята на таткото по време на бременността и отглеждането на детето. Лекцията е безплатна, не е необходимо предварително записване.

За лека бременност Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.