×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Швейцарски учени отриха вещества, които вероятно ще способстват за удължаване живота на човека, без драстична промяна на начина му на живот. Нямало да се наложи и спазването на строги диети. Понижаването на калоричността на храната води до изработването на сиртуини, които рязко ускоряват ферментните процеси. Това пък намаля количеството на свободните радиали. Хипотезата на учените е, че сиртуините погат за удължаването на живота.

Учените са изучили 20 000 молекули, стимулиращии ръста на сиртуините и са направили извода, че е възможно удължаване на живота без тягостното за човека ограничаване на калориите в храната, пише naturalhealthmag.com. В хода на изследванията те са установили още, че молекулите на ресвератрола удължават живота на бирената мая и дроздофилите. Богато съдържание на ресвератрол имат червеното грозде и орехите.

Учените експериментирали с мишки и установили, че ресвератролът съкращава негативните последствия от свръхкалорично хранене. От гледна точка на диетолозите обаче ресвератролът на този етап не може да гарантира на любителите да си похапват на корем, че тази тяхна слабост е ще е безвредна за здравето им. За да неутрализира ефекта от калоричното хранене човек се нуждае от 180 мг. До 2,2 ресвератрол ежедневно. В една бутилка червено вино си съдържа 15 мг. ресвератрол. Следователно на човек ще са му необходими 12 бутилки вино, което разбира се е невъзможно.

Ревита Ви препоръчва:

Ресвератрол, 325 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.