×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Дари кръв, спаси живот От днес започва пролетната студентска кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване. Организатор на благородното дело е Националният център по трансфузионна хематология и Министерството на здравеопазването (МЗ), с подкрепата на БЧК. От 28-ми март 2012 г. може да се включите в акцията в сградата на СУ „Кл. Охридски". Благородното дело ще продължи до 22 май. Организаторите са предвидили по време на кампанията да се проведат над 45 акции за кръводаряване в 20 висши учебни заведения. През миналата година 1743 студенти подкрепиха кръводарителските кампании. Това е с над 500 повече в сравнение с 2009 г.
На 8-ми април т.г. (Цветница) ще стартира и кампанията „Запалете свещичка, подарете живот!". На празника подвижни екипи на Националния център по трансфузионна хематология и на ВМА ще бъдат на разположение на кръводарителите от 9.00 до 14.00 часа във временните пунктове за кръводаряване до храмовете „Св. Александър Невски", „Света Неделя", „Свети Седмочисленици", „Св. Георги" и „Покров Богородичен".
Целта на кампаниите е да се популяризира значимостта на безвъзмездното и доброволно кръводаряване. Данните на НЦТХ показват, че нуждата от кръвни продукти у нас се увеличава с всяка измината година с около 10%. Подобна е тенденцията и в световен мащаб. Ето защо кръводаряването е изключително важен и хуманен акт, който спасява човешки живот.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.