Search
Филтрирай по...

Davines представя „INNER WINDOW”

Davines представи нова колекция модни прически – INNER WINDOW. Колекцията черпи вдъхновение от пиесата на изумителния драматург Тенеси Уилямс -„Стъклената менажерия”, която предизвика сензация на Бродуей през далечната 1944 година.

В пиесата, жената на прозореца нежно се къпе в светлината и тази картина се видоизменя в продължение на целия ден, разкривайки нейния вътрешен свят и най-съкровените ѝ тайни мисли.

Това е историята на нежната, вечна женственост, която не принадлежи на този свят. Жената на прозореца не търси внимание и не се излага на показ, тя наблюдава себе си отвътре. Светлината прониква през филтрите на нейната вселена, заобикаля я и променя всичко – от нейното настроение до частиците на собственото ѝ време и вътрешните усещания, които я съпътстват през целия ден.

Дори косата ѝ е изпълнена със светлина, понякога мека и деликатна, а друг път – топла и чувствена… Светлината подсилва дълбочината на цветовете и се съчетава хармонично с естествената форма на нейната коса.

Цветовата техника, създадена от Андрю Харт, е въплъщение на тази картина. Тя е съвременна и модерна и позволява да се създават уникални, прозрачни оттенъци и преливащи се нюанси.

Светлината още повече усилва цветовете. Тя подчертава хармонично тяхната същност и добавя допълнителни детайли към тяхната текстура, които след това отново поглъща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top