×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Депресията вреди на сърцетоПроблемите с психиката – депресия, тревожност, самоубийствени мисли могат да навредят на работата на сърдечно-съдовата система и дори да повишат драстично риска от инфаркт и инсулт. Резултатите са от проучване на канадски учени от Университета МакГил в Монреал. Специалистите доказали, че пациентите с диагноза депресия са изложени на 2 пъти по-голяма опасност да получат коронарната артериална болест. Това е стесняване или пълно запушване на коронарна артерия, причинено от атеросклероза. Атеросклерозата представлява натрупване на холестерол и мазнини по вътрешната част на стените на артериите, образуващи плака, която ограничава потока на кръв. В много случаи коронарната артериална болест води до инфаркт и е смъртоносна.
Изследователският екип интервюирал 804 пациенти с коронарна болест на сърцето. Оказало се, че около 41% от тях показвали признаци на тревожност, 7% - на тежка депресия, а 5% на страхови неврози.
"Сега, когато знаем, че тревожността и депресията повишават сърдечния риск, може да предложим на пациентите си най-доброто лечение. Усилията ни при овладяване на депресията ще са още по-големи”, казва ръководителят на проучването д-р Франсоа Смит.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Глог (плод), 510 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Мента (лист), 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.