×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
DHEA помага при забременяванеБлизо 20% от българките страдат от някаква форма на стерилитет, казват специалистите. Въпреки че медицината се развива с бързи темпове, много от тези дами остават без деца. Учени от Тел Авив (Израел) дават нова надежда на тези жени и техните семейства. Проф. Адриан Шулман е открил връзка между приема на DHEA  и плодовитостта. DHEA е хормонът на енергията и мъжката сила. Той се отделя от надбъбречните жлези и е типичен представител на стероидните хормони, освен това е и основен градивен елемент на холестерол. Много хора го вземат, за да предотвратят стареенето на клетките.
Д-р Шулман открил, че жените, които се лекуват за безплодие и едновременно с това вземат DHEA  имат 3 пъти по-голям шанс да забременеят. В тестовете участвали група от 20 доброволки на различна възраст. Те трябвало да вземат DHEA ежедневно в продължение на пет месеца. Учените установили, че DHEA не само помага при забременяването, но дамите, които го пият имат безпроблемна бременност и леко раждане.
Д-р Шулман вярва, че жените, които срещат проблеми със зачеването трябва да приемат DHEA в продължение поне на 4–5 месеца. Разбира се, лекарят съветва всички бъдещи майки да се консултират с лекаря си преди да предприемат каквито и да било мерки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.