×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Калций и Витамин D свалят килограмиЗабързани в ежедневните грижи много хора пропускат закуската. Чаша кафе или чай, придружени с цигара и кратък сутрешен разговор... Така започва денят на повечето от нас. Знаете ли, че закуската може да ви помогне да се отървете от излишните килограми? Проучване, проведено наскоро в Австралия показа, че хората, които приемат калций и Витамин D сутрин със закуската си без проблем свалят излишните мазнинки. Учените успели да докажат, че така важните хранителни добавки се справят успешно с натрупаните килограми без проблем. “Ако човек взема сутрин калций и Витамин D тялото му ще изгаря по-бързо калориите в следващите 24 часа”, казва д-р Марио Соарес – част от изследователския екип. В проучването са участвали хора на възраст над 40 години, които в продължение на 4 седмици приемали като добавки към храната си калций и Витамин D. В края на изследването учените установили, че доброволците тежат по-малко и боди мас индескът им е намалял.
Учени от Европа и САЩ също изследват ролята на калция като средство за борба с килограмите. Вече има няколко проучвания, които са доказали, че богатите на този минерал продукти могат без проблем да се включват в диетите с голям успех. Вече има и първите доказателства, че Витамин D успешно се справя с килограмите само за няколко седмици.

Ревита Ви препоръчва

Калций & магнезий, 250 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Корал калций, 805 mg

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.