×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Здравейте, Яна. Вие сте физиолог, магистър по хранене и майка на 3 деца. Кога започнахте да се интересувате от здравословното хранене и каква е хранителната култура във Вашия дом?

Интересът ми към здравословното хранене датира още от тийнейджърските ми години. Зароди се в резултат на нормалния стремеж на всяко момиче да изглежда и да се чувства добре в тялото си. Ако първоначално този интерес бе насочен само към мен, в последствие през годините се задълбочи и надгради от осъзната отговорност и грижата да отгледам здрави деца и да се грижа за здравето на своето семейство. Разбира се, професионалната ми квалификация е от изключителна полза за културата на храненето у дома, като аз не само се опитвам да предам своя опит и знания, а най-вече да вдъхновя и мотивирам своите децата сами да предпочитат здравословната храна. За мен високата хранителна култура и добрите хранителни и житейски навици са едни от най-ценните завети, които можем да дадем на своите деца. Те биха им гарантирали ефективна превенция, здраве и дай, Боже, дълголетие.  

Да се храни човек здравословно е истинско предизвикателство, не Ви ли тежи ангажиментът да приготвяте ежедневно разнообразно и здравословно меню?

За мен храненето е отговорност и грижа и най-вече израз на себеуважение. Времето, което посвещавам на приготвянето на храната, считам за инвестиция в собственото и това на семейството здраве. С внимание и с грижа планирам седмичното меню, като се старая то да бъде разнообразно, вкусно и питателно. За радост у дома се храним доста простичко, прилагаме минимална термична обработка на храната, менюто ни изобилства от сурови плодове и зеленчуци и реално самият процес на готвене не отнема много време. От друга страна храната е вкусна и питателна и в къщи се радваме на крепко здраве, силен имунитет, тонус и енергия, за да живеем пълноценно и да сбъдваме мечтите си. Често ме питат как успявам да се справя с всичките си ангажименти и да отглеждам и 3 деца. Отговорът е много простичък: със силата на добрата храна! Нека да не забравяме, че основното предназначение на храната е да снабдява тялото ни с енергия и с есенциални хранителни вещества. Да, храната е удоволствие, но преди всичко храната е здраве, така че щом имаме време да сърфираме в социалните мрежи и онлайн пространството понякога с часове на ден, значи имаме възможност да посветим част от своето ежедневие, за да приготвим вкусна и здравословна храна за себе си и за своето семейство.

Вие наскоро станахте майка за трети път и успяхте много бързо да се възстановите, какви са вашите съвети към хората, които вдъхновени от пролетта, са си поставили като цел да влязат във форма за лятото?     

Живеем в свят, в който култът към външността е издигнат на пиедестал, както никога до сега, а в същото време все повече хора се борят с наднормено тегло. Причините за това са много! От една страна водим изключително застоял начин на живот, работим пред компютър, рядко спортуваме, системно консумираме големи количества храна, а самото ни меню изобилства от високопреработена, рафинирана и висококалорична храна. Подложени сме на хроничен стрес и често нямаме време за сън и активна почивка. Всичко това води до прогресивно, често неусетно, наддаване на телесното тегло. От друга страна неблагоприятните фактори от околната среда могат да доведат и до хормонални смущения, които сами по себе си да резултатират в натрупване на излишно тегло, което не е резултат от количеството храна, която консумираме.

Добрата новина е, че здравословното отслабване е мисия възможна. Важно е да подходим комплексно, като включим хранителен режим, двигателна активност и пълноценен сън и почивка в своята програма за отслабване. Не по-малко важно е обаче да адресираме първопричината на натрупването на излишно тегло: калориен излишък или хормонален дисбаланс и да проявим воля, търпение, дисциплина и резултатите няма да закъснеят.

Приемът на фибри също е сред доказаните средства за здравословна редукция на килограмите. Те елиминират токсините от тялото, регулират изхождането, подпомагат отслабването и контролират на кръвната захар.

Множество изследвания потвърждават,  че приемът на фибри спомага за предотвратяване на затлъстяването. Може да се каже, че съществува обратна пропорционалност между консумацията на фибри и телесните мазнини. Това е причината фибрите да фигурират  в почти всяка диета за понижаване на теглото.

В процеса на редукция на телесното тегло полезни могат да бъдат и здравословни хранителни добавки, като PGX, който представлява високо пречистен, патентован комплекс, състоящ се от три вида водоразтворими фибри, в комбинация със средноверижни триглицериди. След прием, фибрите набъбват в стомаха и образуват гелоподобно вещество, което забавя храносмилането, увеличава обема на приетата храна и насърчава усещането за ситост. Фибрите от картофена палма контролират хормоните, които отговарят за апетита, прочистват червата и насърчават редовното изхождане. Средноверижните триглицериди (МСТ) редуцират излишните мазнини и осигуряват енергия, като притежават доказани ползи в лечението на затлъстяване и наднормено тегло. Този комплекс доказано понижава нивата на кръвната захар, създава усещане за ситост, намалява желанието за сладко, подпомага регулацията на нивата на холестерола и триглицеридите и допринася за изгаряне на излишните телесни мазнини.  

На пазара има множество продукти, които обещават лесно и ефикасно отслабване, какъв е Вашият опит с този продукт, защо да изберем точно PGX? Безопасен ли е, има ли ефект и можем ли да му се доверим?

Относно безопасността на продукта, имаме потвърждение от лекари, че той няма странични ефекти, не води до пристрастяване и е напълно безопасен. А относно неговата ефективност, мога да споделя от своя опит на не една пълни трансформации на мои клиенти, избрали да работят със съчетание от хранителен режим, двигателна активност и PGX. Именно големият ни успех ме вдъхнови за трета поредна година да стартирам проекта „Пълна промяна с PGX и Яна”. Всеки може да потърси и да види сам резултатите от предходните проекти, като за „Пълната промяна на Дияна с Яна” успяхме да редуцираме 15 кг за два месеца, а при „Пълната промяна на Илиян с Яна” загубеното тегло бе 35 кг. за една година. Тази година отново ще подарим на един от вас пълна промяна с Яна, която включва персонален хранителен режим, индивидуални тренировки и пълна PGX програма за цели два месеца.

За кого е подходяща тази програма и ако желаем да се включим в нея, как можем да го направим?

Всеки, който има желание и нужда, може да се включи в програмата. Всъщност, препоръчително е всеки човек с наднормено тегло да опита да го редуцира и оптимизира.

Тази година организираме томбола с награди, която стартира на 30 март 2022 г. Ще подарим 2 броя двумесечни програми с PGX, 6 броя двуседмични програми с PGX и една голяма награда – „Пълна промяна с Яна”, която включва персонален хранителен режим, индивидуални тренировки и двумесечна PGX програма. Участието не е обвързано с покупка на продукта, томболата се провежда в социалната мрежа фейсбук на моя официален профил. За да се включите е нужно само да отговорите под публикацията на събитието на три кратки въпроса.

Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и техните имена ще бъдат публикувани отново на моята страница на 18 април 2022г.

Пълната промяна на спечелилия Голямата награда стартира непосредствено след Великден и ще може да се проследи във фейсбук.

Включете се и вие и нека докажем, че здравословното отслабване е мисия възможна!

Да влезем във форма за лятото, с пълна програма с PGX и Яна!

 

Д-р Александър Кръстев: „PGX® Daily Ultra Matrix е безопасен и здравословен комплекс от фибри, който помага за отслабване, контрол на кръвната захар и намаляване на лошия холестерол. Многобройни проучвания доказват липсата на странични ефекти и подчертават натуралното му действие. Работи в синхрон с организма, не съдържа стимуланти и не води до привикване.“

Във видеата може да проследите прогреса на Невена, която спечели Голямата награда тази година.  

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.