×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Трудно или лесно е да отслабнем?
Разговор с нутрициониста Яна Данаилова и Илиан Танев, който е отслабнал с 33 кг за 8 месеца


За всички, които търсят начин да живеят по-пълноценно, сайтът за здраве revita.bg започва вълнуваща подкаст поредица. В нея ще говорим със специалисти и популярни личности именно за това как да бъдем по-здрави и да живеем по-добре.

Темата на първия подкаст е до болка позната на много от нас - лесно ли е, или е трудно да отслабнем. По темата ще разсъждават нутриционистът Яна Данаилова и човекът със завидни резултати в посока по-добра форма – Илиан Танев.



Яна Данаилова ще ни разкаже каква е разликата между това да сме натрупали излишни килограми заради повишена консумация на храна или заради функционално-метаболитни нарушения, които протичат в човешкото тяло.

Добре ли е да спазваме диети, полезни ли са те за нас и, всъщност, водят ли до реално редуциране на теглото? И ако сме повишили теглото си с 10 килограма за 20 години, да речем, реално ли е да очакваме да ги свалим с диета за 2 или 3 седмици?

Необходимо ли е да гладуваме, за да отслабнем? Гладът диета ли е и какво се случва с организма ни по време на гладуване?

Как можем да постигнем трайни резултати и как да задържим вече свалените килограми?

Какви заболявания са често срещани при хора, които страдат от наднормено тегло? И наднорменото тегло естетически или здравословен проблем е.

Каква е ролята на спорта, когато искаме да намалим теглото си, колко често трябва да спортуваме и с каква натовареност? Как редовното спортуване се отразява не само на килограмите, но и на здравословното ни състояние като цяло?

Популярната формула 10% спорт и 90% процента балансирано хранене дали е вярна и по какъв начин храненето и тренировките се комбинират, за да се постигнат оптимални резултати.

Полезни или вредни са хранителните добавки за отслабване? Как да подберем кои са походящите хранителни добавки за нас. Кои добавки са с високо качество и на какъв натурален продукт Яна разчита като помощник в редуцирането на теглото, овладяване на апетита и нормализиране на холестерола, триглицеридите и кръвната захар на своите клиенти.

Лесно ли е да отслабнем podcastНа снимката: От ляво на дясно: Илиан Танев, Силвия Канин, Яна Данаилова

От колко време работят заедно с Илиан и какви резултати са постигнали? (Повярвайте ни, те наистина са впечатляващи!).

Как са постигнали тези резултати и какви са били очакванията на Илиан, когато се е обърнал към Яна за помощ и колко бързо те са били постигнати.

За какъв период от време Илиан е свалил първите 10 килограма?

Имал ли е период на застой и демотивирал ли се е в трудните моменти?

Нормално ли е да попаднем в т.нар. плато и как да се измъкнем от него?

Какво се случва с организма ни в началото, когато преминем към по-здравословен начин на хранене и кога реално започва редукцията на мазнини?

Как се определя калорийният дефицит, за да можем да отслабваме, да топим мазнини, да изграждаме мускулна маса и да доставяме всички необходими макро и микро нутриенти на организма си.

Коя е формулата за здравословно и трайно отслабване? Ще ви я споделим още сега: хранене +спорт+сън+вода+качествени натурални хранителни добавки.

Как инсулинът влияе на телесното тегло и с какво можем да го държим под контрол, в нормални граници.

Всички си мерим теглото, когато отслабваме, но дали това е най-важният и реален показател за това, че топим мазнини? И как можем да разберем, че тялото ни реално се променя дори и без да се гледаме в огледалото?

Как Яна следи здравословният статус на Илиан. Колко често му прави кръвни изследвания.

Защо Илиан в един момент си е казал:“Край! Искам да отслабна!“

Трудно или лесно му е било да свали 33 килограма за 8 месеца? И кое го е затруднило най-много.

Кое го кара да продължи да се храни здравословно и да спортува всеки ден.

Как да отслабнем

Яна е добър мотиватор и споделя с нас как успява да мотивира клиентите си да постигат такива завидни и трайни резултати в борбата с килограмите.

Илиан ще сподели какво би посъветвал хората, които си казват: „Толкова е трудно да отслабна, не мога да го направя!“

И съвсем честно ще си признае колко често си позволява да похапва сладки храни.

Накрая, ще ви споделим нещо, което няма да чуете в подкаста:

Един от ключовите моменти към постигане не просто на редукция на теглото, но и на подобряване на здравословното състояние, е изключителното доверие между нутриционист и клиент. Яна и Илиан са изградили истинско приятелство, тя е следила много отблизо, ежедневно, дори и по няколо пъти на ден, с какво се храни Илиан и дали стриктно спазва хранителния режим.

Илиан Танев Илиан Танев преди да започне работа с Яна Данаилова

Здравословно отслабванеИлиан сега, 8 месеца по-късно и 33 килограма по-малко

А сега натиснете зеления бутон, за да чуете с подробности как Яна и Илиан постигнаха своите цели – свалени 33 килограма, драстично намаляване на телесните мерки, много по-добра визия, изграждане на мускулна маса (гарантираме ви, че видяхме плочки по корема на Илиан) и най-важното: обърната инсулинова резистентност, подобряване на чернодробните показатели, овладяване на подагра и редуциране на високите нива на холестерола.

Изслушайте записа и споделете с нас своите мисли и впечатления.

Очакваме и предложения за теми, които да включим в новата ни подкаст поредица.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.