×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Желанието да се отслабне на всяка цена и пристрастеността към диети при подрастващите дават обратен резултат и може да доведе до напълняване на по-късен етап, твърдят специалисти от Норвежкия университет по наука и технологии. Учените са провели изследване, в което са участвали 1200 деца от 13 до 19 години. При всички шест от десет момичета с нормално тегло, които си втълпявали, че са дебели, при достигането на 20-годишна възраст се появявали излишни килограми. А при тези, които не са обръщали внимание на фигурата си и не са спазвали диети, появата на наднормено тегло била двойно по-малка. При момчетата резултатите били още по-категорични. Като цяло при 59% от момичета и 63% от момчетата след години се появявало наднормено тегло.

Тази закономерност си има обясняние. Децата, които напразно се комплексират за външния си вид и не се хранят пълноценно и редовно, по-често изпадат във фази на неутолим глад. Тогава започват да се тъпчат с каквото им попадне в неограничени количества, губейки всякакъв самоконтрол. И впоследствие резултатите са печални, съобщава The Telegraph. Въпросната закономерност се потвърждава и от допитвания сред възрастни хора.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.