×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Добро настроение с витамин В12Чудите ли се защо постоянно сте уморени, нервни и в лошо настроение? Фактите сочат, че недостигът на витамин В12 може да се прояви като депресия, мания, хронична умора, проблеми със съня и концентрацията. Липсата на важния витамин влияе неблагоприятно на здравето. Причината е, че В12 играе ключова роля в превръщането на въглехидратите, белтъчините и мазнините в енергия. Ето защо организмът се нуждае от достатъчно витамин, за да може да извлече енергията от храната. Освен това B12 предпазва мозъчните клетки и влияе върху настроението, паметта и концентрацията.

Откъде идва дефицитът?

Вегетарианците и веганите често страдат от недостиг на В12. Това се дължи на факта, че те не ядат храни, богати на този витамин. Има възможност обаче В12 да е в малко количество, защото нивото на стомашните киселини е ниско, няма достатъчно „добри бактерии” в червата (пробиотици) и лигавицата на стомашно-чревния тракт е увредена. С напредване на възрастта абсорбцията на В12 намалява. По този начин при по-възрастните се забелязва значителен дефицит на полезния витамин.

Внимание!

Пренебрегвайки значението на В12 и връзката му с настроенията и състоянието на ума е сериозна грешка. През 2003 г. финландски проучване показа, че хората с високо ниво на важния витамин по-лесно преодоляват депресията и самоубийствените мисли.
Доказано е още, че В12 дава енергия и едновременно с това успокоява нервната система. Американски учени твърдят, че ако приемате допълнително полезния витамин, ще спите по-добре и ще сте по-концентрирани през деня.
Нивото на В12 може да се определи лесно чрез кръвен тест. Фактите говорят още, че пациентите с психични разстройства бързо се справят с проблема след лечение с витамин В12. Приемането му може да стане чрез хранителни добавки или чрез инжекции (за по-тежките случай).

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.