×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Facebook може да предизвика астматичен пристъп? Потребителите на социалната мрежа Facebook постоянно се увеличават. В България те вече са над 2 000 000, но тъй като регистрациите валят всеки ден цифрата може да е много по-голяма. Полезен ли е обаче сайтът за човешкото здраве или може да предизвика редица проблеми? Медицински казус в Италия предполага, че Facebook може да е отговорен за астматични пристъпи. В края на миналата година в болница в Неапол (Италия) постъпва 18-годишен мъж със симптоми на астма. Оказало се, че той изпаднал в депресия след като приятелката му го изоставила чрез Facebook. Въпреки че младежът създал нов профил, той получавал астматични пристъпи всеки път, когато влизал в социалната мрежа. След обстоен преглед лекарите изключили всякакво медицинско обяснение за заболяването. Лекарите помолили мъжът да записва всичко, което прави преди или след като получи пристъпите. Оказало се, че младежът без проблеми свързал трудното дишане с влизането в Интернет. След консултация с психиатър и пълна забрана върху Facebook, пациентът се възстановил напълно.
Италианските учени смятат, че мъжът не може да диша, тъй като бил подложен на силен психически стрес, предизвикан от социалната мрежа. Лекарите открили, че подобни сайтове можат да са нов източник на тревожност и напрежение, с които хората тепърва ще започнат да се борят.
Facebook е един от най-популярните сайтове в световен мащаб с повече от 500 милиона активни потребители.

Срещу астма Ревита Ви препоръчва

Исоп (билка), 445 mg

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.