×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Фибрите премахват мазнинитеФакт е, че сред определена възраст дамите започват да трупат мазнинки около корема и бедрата. Често това е причина за повишаване на риска от сърдечно-съдови заболявания. Проучване на американски учени, публикувано наскоро, показва, че повишената консумация разтворими фибри премахва мазнините, натрупани около корема. Резултатите сочат, че ако хапвате по 10 гр разтворими фибри след 5 години завинаги ще сте се сбогували с около 4% от подкожните си мазнини. Едновременно с това фибрите ще ви предпазят да натрупате още тлъстинки. “Изследването ни е особено ценно, защото показва как диетичните фибри (най-вече разтворимите), помагат за намаляване на теглото и премахване на подкожните мазнини”, казва проф. Кирстен Харстон, ръководител на проучването. “Дори някои прости промени в начина на живот на човек могат да доведат до благоприятни последици за здравето му.”
Проф. Харстон и нейните колеги предупреждават, че този тип  затлъстяване е свързано с хипертония, дисбаланс на липидите в кръвта, инсулинова резистентност, чернодробни заболявания и диабет тип 2.
Фибрите са група вещества с растителен произход, известни и като баластни вещества или влакнини. Най-популярни сред тях са целулозата, пектинът, желатинът, лигнинът и др. Съществуват два вида фибри. Разтворимите, които се разтварят в организма и образуват плака по стомашните стени, като забавят усвояването на глюкозата и мазнините. От своя страна, неразтворимите фибри не могат да се преработят и се задържат в храносмилателния тракт, където абсорбират излишните мазнини и течности и в резултат от набъбването си, упражняват натиск върху дебелото черво и способстват изпразването му от излишните вещества и токсините, помитайки със себе си и шлаката от стените на червата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.