×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Фолиевата киселина пази от инсултБългария е на едно от челните места по сърдечно-съдови заболявания в цяла Европа. Хиляди хора страдат от високо кръвно налягане, висок холестерол, получават инфаркт и инсулт. Лошата храна, заседналият начин на живот и какво ли още не са в основата на тази черна статистика. Опасността от тези страшни заболявания се увеличава с напредване на възрастта. Добрата новина е, че според изследване, проведено наскоро от американски учени приемът на Витамин В9 (познат ще като фолиева киселина) намалява риска от инсулт с цели 25%. Резултатите сочат, че хората, които вече са преживели подобен инцидент могат да се предпазят от втори такъв като вземат В9.
Фолиевата киселина е необходима за оползотворяването на въглехидратите и аминокиселините. Тя е от особено значение със свойството си да пренася желязо-съдържащи протеини в организма като спомага за формирането на червени кръвни телца. Витамин В9 помага и на кръвта да се движи свободно по цялата кръвоносна система и това предотвратява инсулта. Проучването показва още, че рискът от инфаркт при хората, които вземат В9 е по-малък с 15%.
Фолиената киселина се съдържа в зелените плодове и зеленчуци. Сравнително много Витамин В9 има и хляба от типов вид. Богати на този витамин са и животинските дреболии като черния дроб и бъбреците.

Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Алайв мултивитамин, 1g

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Ситринол, 150 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Лецитин, 1 200 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.