×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Гените определят колко сериозна ще е настинкатаТежък грип, неприятна настинка, бронхити и пневмонии... всички те са характерни за края на зимата и началото на пролетта. Знаете ли обаче защо приятелката ви се излекува от ужасната настинка за няколко дни, а вие се влачите цял месец? Запитвали ли сте се защо има хора, които оздравяват толкова бързо, а други дори влизат в болница след грип?
Британски експерти установиха, че скоростта на оздравяването се дължи на определени гени. Някои хора притежават гени, които ги предпазват от грипния вирус и им помагат да оздравея по-бързо. Други пък са изложени на яростната атака на бацилите. Именно „добрите гени” не позволяват на грипния вирус да проникне дълбоко в белите дробове и да причини бронхит или пневмония.
”Вирусът на свинския грип през 2009 ни показа как един обикновен бацил може така да мутира, че да се разпространи мигновено и дори да убие част от населението. Ето защо ние трябва да знаем каква е причината някои хора да не се заразяват, а други да боледуват толкова тежко”, пишат в доклада си учените. Те установили, че липсата на някои гени може да превърне един лек случай на грип във фатална инфекция. Изследователите тествали кръвта на 53 пациенти с грип.
Оказало се, че тези от тях, които притежават „подходящите” гени оздравяват по-бързо от останалите. Специалистите са категорични, че предстоят допълнителни изследвания върху това откритие, но се предполага, че след време то ще помогне за по-бързото и лесно лечение на грипа.

Ревита Ви препоръчва

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Еехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Черен бъз (плод § цвят), 574 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Златен корен, 250 mg

Котешки нокът, 335 mg

Кордицепс, 500 mg

Рейши, 190 mg

Шийтаке § Майтаке, 400 mg

Маслина, 500 mg

Алайв мултивитамини, 1 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.