×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Полезни съвети от д-р Вергиния Георгиева



В студените зимни месеци обикновено проблемите са грип и парагрипни вируси. Най-честите симптоми през първите два-три дни преди появата на изразена клинична картина са отпадналост, главоболие, дискомфорт. През следващити два-три дни рязко се повишава температурата до 38-39 градуса, усещат се болки по цялото тяло и всички мускули, остри режещи болки в гърлото, режеща кашлица. Грипът се предава по въздушно-капков път, затова особено е важно деца, бременни и възрастни да не се събират на групи, а помещенията да бъдат проветрени. Лечението обикновено е около 7 до 10 дни. В случай, че няма усложнения, антибиотично лечение не е необходимо. Провежда се сипмтоматично лечение с аналгетици за намаляване на температурата, включване на достатъчно витамини и минерали, течни храни, течности, и постелен режим от 3 до 5 дни.

При грип и инфекции, добре е да бъдат включени билкови комбинации като например комбинацията от пчелен клей, черен бъз и ехинацея, което практически подпомага пречистването на организма, подобрява имунитета и ускорява оздравителния процес. Организмът се възстановява около два пъти по-бързо. Билковата комбинация е добре да бъде приемана продължително време, както профилактично - преди отключването на симптомите на грипа, по време на грипа, така и след изявената симптоматика за стабилизиране на организма и пречистване на черния дроб и бъбреците.

Изключително ефективна за сезона на грипни и простудни заболявания е комбинацията от витамини и менирали Alive. В нейния уникален състав са включени още богата гама екстракти от повечето известни суперхрани.

 

Очаквайте полезни съвети относно храненето и здравето от д-р Вергиния Георгиева, специално за www.revita.bg

 

Повече за д-р Георгиева и нейният Център по природна медицина и гладолечение може да прочетете тук

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.