×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Global healing - хранителни добавки
Global healing - висок клас диетични добавки за здраве и красота

Global Healing е американска компания за производство на висок клас натурални продукти за здраве. Неин основател е д-р Едуард Груп, чието образование включва както традиционна специалност - хиропрактика, така и алтернативна – натуропатия. Той също така е възпитаник на Harvard Business School и MIT Sloan School of Management.

Как започва всичко

Едуард Груп губи родителите си в млада възраст. Под въздействие на това драматично събитие той изпада в тежка депресия, а физическото му здраве се влошава.

В отчаянието си Едуард се отдава на емоционалното хранене и качва цели 40 килограма – проблем, който довел до редица други усложнения.

Един ден Е. Груп съзнава, че върви стремително надолу и че моментът, в който връщането назад ще бъде невъзможно наближава. Той взима решението да промени нещата и да се върне към нормален живот, успявайки да осъществи своята кардинална промяна с помощта на природната медицина.

Младият човек насочва интересите си към естествените методи за възстановяване и лечение, и с времето сериозно задълбочава познанията си в сферата на нетрадиционната медицина. Пред Едуард се открил един нов и вълнуващ свят, благодарение на който той оставя в миналото лошите навици, коренно променя начина си на хранене и постепенно започва да се чувства и да изглежда все по-добре.

Когато Едуард Груп отново е на върха на силите си, у него се разпалва желанието да сподели своя опит с хората и да помогне на онези от тях, които по една или друга причина са изгубили връзка със здравето си. Така през 1998 г. в Хюстън, щата Тексас, основава Global Healing – компанията, чиито основни ценности се базират на идеята за подобряване качеството на живот.

Едуард Груп ръководи Global Healing, съчетавайки научните знания с изпитаните във времето алтернативни практики за възстановяване и поддържане на здравето. 

Global Healing

Мисията на Global Healing

Всеки иска да се чувства добре – да бъдеш здрав, енергичен и позитивен е ключ към щастието. За съжаление много са факторите на съвременния начин на живот, предизвикващи здравословни нарушения и спад в жизнеността – токсини от околната среда, неправилна диета, стрес, недоспиване.

Глобално изцеление от нулата

Тук философията е проста – ако се освободите от натрупаните токсини и предприемете необходимите стъпки към по-осъзнато съществуване, то вашето тяло ще започне да се самолекува.

Кои са важните стъпки:

  • преминаване към здравословна, за предпочитане растителна диета
  • физическа активност
  • много сън
  • прием на достатъчно вода
  • редуциране на стреса
  • терапия с висококачествени диетични добавки, компенсиращи недостига на полезни компоненти в хранителния режим

Мисията на Global Healing е да бъде ваш партньор в постигането на две много важни цели: да подобрите физическото и емоционалното си здравословно състояние и да възвърнете енергията си.

Продуктите на Global Healing са прецизно формулирани, изцяло натурални и подкрепени от науката. Те са работили при милиони хора, ще осигурят ползи и за вас.

Основната препоръка на специалистите, ангажирани с дейността на Global Healing (медици, натуропати, учени в различни области) е цялостна детоксикация с цел подобряване естествените механизми на тялото да се самовъзстановява.

Със силен ангажимент към качеството

От създаването си през 1998 г. до сега, Global Healing се превърна в международно разпознаваема марка и лидер в индустрията на природните продукти за здраве.

С визия, любов и сърце за своите клиенти, Global Healing твърдо се придържа към основния си ангажимент да предлага диетични добавки с високо качество и чист, натурален състав.

Продукти Global Healing са веган и не съдържат глутен, а активните им компоненти са с напълно запазена бионаличност. Повечето от тях са organic или в състава им са включени и съставки с organic произход и иззети от диворастящи растения от екологично чисти райони с богати на хранителни вещества почви и чист въздух.

Всички витамини, минерали, растителни екстракти и антиоксиданти се разработват от висококвалифицирани специалисти в модерно оборудваната производствена лаборатория на Global Healing във Финикс. Съоръженията и процедурите в производствените бази са редовно и системно одитирани.

Строгите производствени стандарти, към които Global Healing се придържа са изключително рядко срещани в индустрията и включват използване на тройно дестилирана вода и студена екстракция, така че топлината да не разрушава активните компоненти в билките.

Преди пакетиране, всички съставки се тестват, за да се гарантира чистотата и ефикасността им. Крайните продукти също подлежат на щателно тестване от трети страни с помощта на високотехнологично, модерно оборудване.

Много от продуктите Global Healing са органично сертифицирани от USDA. Сертификатът USDA Organic  удостоверява, че суровините са отглеждани без използване на химикали и генетично модифицирани организми (ГМО), не са излагани на токсини и са извлечени чрез механични методи, без употреба на химически разтворители.

Оrganic продуктите съдържат повече хранителни вещества, по-полезни са и проявяват по-мощно и осезаемо действие.

Global Healing

Стъклените бутилки, които използва Global Healing предпазват съдържимото от UV лъчите и други агресивни фактори. Те са рециклируеми и с минимално въздействие върху околната среда.

Революция в ботаническата екстракция

След 10 години изследвания и разработки, Global Healing извършват революция в ботаническата екстракция. С помощта на използваната от тях новаторска технология за извличане на екстракти от сурови билки, те успяват да създадат едни от най-добрите течни екстракции на пазара.

Процесът на екстрахиране е едновременно щателен и нежен, а за целите му не се използват топлина, алкохол или агресивни химикали. Резултатът: изцяло натурални, мощни екстракти, осигуряващи пълния профил активни съставки, съдържащи се в растенията.

Всъщност, билковите извлеци на Global Healing са толкова чисти и истински, че вие можете да усетите естествените аромати на растенията, от които са извлечени!

 

Как се създават суровите билкови екстракти на Global Healing

Производството на сурови билкови екстракти е дълъг, специализиран процес, изискващ внимание към всеки детайл. 

  • Висококачествени съставки

Ключовият фактор за получаване на суров билков екстракт са чистите, пресни суровини. За да се постигне това, Global Healing си сътрудничат с organic ферми и производители, залагащи на екологично чистите практики.

Всички растения, от които се извличат екстрактите са сертифицирани като биологични или естествено растящи в дивата природа.

  • Цялостно извличане

При многостепенния процес на екстракция, при който се използва студена обработка, активните съставки на растенията се комбинират с тройно дестилирана вода и органичен растителен глицерин, получен от синапено семе. Тези течни елементи запазват биологичната активност на полезните фитосъединения.

  • Студена филтрация

Следващата стъпка е специализираният патентован процес на студено филтриране, целящ пречистване на формулата.

Global Healing е една от малкото компании за био добавки в света, разполагаща с модерни производствени технологии, чрез които течният продукт се филтрира, без употребата на топлина. По този начин деликатните фитосъединения напълно запазват потентността си. 

  • Добавяне на енергизирани микроелементи

Последният етап включва подобряване бионаличността и ефикасността на продуктите чрез добавяне на енергийни микроелементи към готовите течни екстракции.

Микроелементите, използвани от Global Healing представляват уникални смеси от активирани, кристализирани алкални соли, създадени посредством методи, които древните алхимици са познавали преди повече от 1000 години.

Добавянето на тези микроелементи повишава бионаличността на активните компоненти, увеличава способността им да навлизат в клетките в тялото и подобрява терапевтичните ползи от продуктите.

Суровите билкови екстракти са по-чисти и мощни от всеки друг екстракт на пазара. Екстракцията без топлина и алкохол запазва деликатните, полезни съединения на растенията, а усъвършенстваната филтрация гарантира, че течният екстракт е възможно най-свеж и ефективен!

Разгледайте всички продукти тук:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.