×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Химикалите предизвикват менопаузатаПовечето жени със страх чакат момента, в който ще навлязат в менопаузата. Има много начини той да се отложи. За съжаление обаче американски учени установиха, че дамите, които са изложени на високи нива на химикали, наречени перфлуорвъглероди (PFC), могат да влизат менопаузата много по-рано от обичайното. PFC са съединенията, които се намират най-много в антизагарящите покрития на кухненските съдове и дори опаковъчни материали, предназначени за храна. За съжаление навсякъде у дома и в офиса могат да се открият неща, които съдържат вредните химикали. ''Вече имаме сериозни доказателства, че дамите, които използват прекалено много PFC са сериозно застрашени от ранна менопауза", казва изследователят д-р Сара Нокс, професор по епидемиология в Медицинския университет в Западна Вирджиния (САЩ). В проучването участвали над 26 000 жени на възраст между 18 до 65. Изследователите събрали цялата информация за цикъла на доброволките и ги сравнили с изследванията на кръвните нива на PFC. Резултатите посочили, че колкото повече перфлуоровъглероди се открият в кръвта, толкова по-ранно настъпва менопаузата. Причината е, че химикалите засягат нивата на хормона естрадиол – форма на естрогена. А когато естрадиолът намалява, идва менопаузата. Оказало се, че рискът да навлязат в ранна менопауза при доброволките, които имат високо ниво на PFC се увеличава с 40%.
Химикалите от години тревожат еколозите и много от тях смятат, че са токсични и трябва да се забранят. Факт е, че има проучвания, които показват, че освен с подранилото нощно изпотяване, тези вещества се свързват и с риск от рак на щитовидната жлеза, заболявания на сърцето и имунната система.

Ревита Ви препоръчва

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Корал калций, 805 mg

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Детелина (цвят), 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Пореч масло, 1 300 mg

Иглика масло, 1 300 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.