×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Изненадващи факти за красотатаКожата ви не е безупречна, а фигурата ви не прилича на пясъчен часовник... Има ли защо да се притеснявате или се успокоявате с факта, че никой на този свят е съвършен... Съществуват обаче някои наистина любопитни данни, свързани с красотата. "Привлекателните хора вземат по-големи заплати. Несъзнателно обществото ги смята за по-интелигентни и по-работоспособни. Те получават повече внимание", казва професорът по психология Ингрид Олсон от медицинския университет на Пенсилвания (САЩ). "Вече има няколко проучвания, които показват, че красотата води до огромни социални и икономически ползи". Предлагаме ви няколко интересни научни факти за хубостта.

Красотата повишава доходите
Предполага се, че атрактивните хора са по-умни и по-способен от тези, които не изглеждат толкова добре. Проучвания показват, че хубавците по-лесно и без проблеми си намират работа и получават по-големи заплати от непривлекателните кандидати. Резултатите сочат още, че ако имате дълга лъскава коса и прекрасно тяло много по-лесно ще вземате изпитите в университета или колежа.


По-смели и по-трудолюбиви
Друго много разпространено схващане е, че хубавите хора са по-смели, по-надеждни, по-трудолюбиви и по-лесно работят в екип. Оказва се, че гладката кожа и симетричните черти на лицето са основна причина да ви приемат като истински герой, който ще се справи и в най-трудната ситуация.


Усмивката ви прави красиви
„Ако се усмихвате повече, отзивчиви сте и помагате”, хората несъзнателно ще ви приемат и за по-красиви. По-голямото доверие върви ръка за ръка с красотата. Един от най-лесните начини да „увеличите” красотата си е като се интересувате от околните и ги изслушвате", казва Ан Демарис, съавтор на книгата „ Първи впечатления: Това, което не знаете за другите”.


Ключът е в спорта
"Почти няма хора, които не се стремят към магическата формула на красотата. Знаехме, че формата на тялото е много важна, за да може обществото да приема човек за привлекателен. Открихме обаче, че жените, които спортуват редовно несъзнателно полюшват бедра много по-сексапилно от останалите. Тези дами са в пъти по-привлекателни и предпочитани от мъжете", казва изследователят Кери Джонсън, преподавател по психология в Ню Йорк (САЩ).


Пещерни мъже и материални жени
Срещите за 5-минути (които от няколко години се правят и в България) са показали, че мъжете са по-привлечени и склонни да излязат с красиви жени, а дамите предпочитат само богати господа. Това обаче не значи, че хората са сексуални маниаци и материалисти. Обяснението е просто. Красота е показател за добро здраве и способност на жената да роди много деца. Материалното богатство пък е знак за стабилност.


Опасните петна
Проучванията показват, че мъжете се ужасяват и впечатляват повече от тъмните петна от кожата, а не от бръчките. Неравномерният тен и слънчевите петна могат да добавят между 10 и 12 години върху възрастта на всяка жена.


Без притеснения
Ако се чувстват непривлекателни, смятате, че хората ви отхвърлят заради външния вид, това ще ви направи нервни, несигурни и напрегнати. Негативните чувства обаче заличават всички привлекателни черти и така влизате в омагьосан кръг. Ако се фокусирате върху недостатъците си, ще се почувствате по-самотни и в изолация. Опитайте се да откриете привлекателните си черти и така самочувствието ви ще скочи до небето.

Ревита Ви препоръчва

Красива кожа био квартет 15 ml, за красива и гладка кожа, без бръчки

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Еликсир на младостта (серум), 30 ml

Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Почистващо соево мляко, 120 ml

Регенериращ нощен крем, 30 ml

Супер защитен дневен крем, 30 ml

Коментари (1)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-21 20:50:11
    напълно вярно :)

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.