×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Съществуват безброй много фактори, които да ви повлияят и да качите някое и друго килце. Няма страшно!

Ако по стечениe на обстоятелствата например се е появил проблем в ендокринната ви система, то наддаването на килограми може да се определи като следствие на някаква болест. Познати са болести, придружени с качване на килограми и обострен апетит. В такива случаи е важно не толкова да се борите с килограмите, а да установите самият причинител.

Има и друг вид затлъстяване, което се среща изключително рядко. Това е генетично-обусловеното затлъстяване. Ако цар Симеон и неговите роднини например са били дебели, означава, че цялото поколение е предразположено към затлъстяване. Това в никакъв случай не означава, че генетичното затлъстяване е вечен капан, от който няма излизане. С малко повече търпение и силна воля, дори генетичното затлъстяване няма да ви се опре да покорите кориците на модните списания.

Доста по-често причината за наднормено тегло е другаде. Обикновено погълщаме количества повече калории, отколкото изразходваме и останалата енергия няма друг избор, освен да се превърне в запаси на организма. Които пък от своя страна се трансформират в излишни натрупвания, които често проклинате пред огледалото.

Затлъстяването –

защитна реакция на организма

Както стана дума излишните килограми може да са неприятен момент вследствие на някаква болест. Организмът много лесно увеличава мастната си тъкан, което се превръща в удобно местенце за токсините. Токсините по принцип идват отвън – тежки метали във водата, изпарения от бои, храна, пълна с консерванти и оцветители и др. Не е задължително, разбира се. Тялото може и само да си набавя токсини – при недостиг на ензими, при възпаление на задстомашната жлеза или при вредни процеси в корема. Когато токсините навлязат в кръвта, те си взаимодействат с липидите, които донякъде намаляват вредното въздействие. Неприятният момент идва после – върху бедрата, корема и задните части се образуват мастни клетки, които наричаме целулит.

Ние го мразим, но именно целулитът е защитната реакция на организма, който вече е с отслабена имунна система. Всичко това вследствие на нездравословната храна и нездравословния начин на живот, който водим. И колкото и невероятно да ви се струва, има още една причина, поради която не бива да мразим целулита. Вместо него, можем да се разболеем от рак, както се случва все по-често. Нека просто го наречем „по-малкото зло”.

Какво става, когато се опитаме да отслабнем?

Когато се опитаме да се отървем от излишните килца, започва жестокото наказание за миналото нехайство. Токсините бавно излизат от мазнините и чрез кръвта започват да тровят жизнено важните органи – мозъка,черния дроб и бъбреците. Колкото и страшно да звучи, положението съвсем не е безнадеждно.

Ако сте изпробвали някакъв вид диета, вероятно са ви посъветватли да предприемете очистване на организма – т.нар. детоксикация. При нея организма се освобождава от тези токсини и не им позволява да застрашават която и да е част от тялото. Съществуват биологично активни хранителни добавки, при чиито прием само за няколко дена се изчиствате и сте готови за следващата уникална диета, която открихте в интернет.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.