×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 хранителни добавки, които подобряват качеството на животСигурно и вие се чудите как да направите така, че да забавите процесите на стареене и да запазите доброто здраве и добрия си външен вид по дълго във времето. Както знаете, едното условие за да постигнете това е да спазвате здравословен хранителен режим и да водите физически активен живот.

Според някои учени обаче, има и други начини, с чиято помощ да осъществите това си желание. Специалистите от Центъра по интегративна медицина в Аризона посочват няколко хранителни добавки, които поддържат жизнеността и възпрепятстват дегенеративните процеси в тялото.

И така, разберете кои са те!

Липса на енергия

Добавки:

Мултивитамини Alive!  

Съдържат изключително разнообразна гама от витамини, минерали, плодове, зеленчуци, ензими, биофлавоноиди, билки, аминокиселини, омега 3/6/9 мастни киселини, зелени храни, гъби. Осигуряват всички необходими витамини и минерали за подхранване на организма. Съдържат изцяло натурални съставки, осигуряващи много повече от енергия, в сравнение с други марки мултивитамини.

 

Ацетил-L-Карнитин и Алфа-липоева киселина

Тази комбинация подобрява дейността на митохондриите, отговарящи за клетъчната енергия.

Родиола (Златен корен)

Родиола е растение с адаптогенен ефект. Приемът на екстракт от Родиола помага се препоръчва за подсилване на организма, както и в случаите на нервно изтощение – срещу негативното влияние на различни стресови фактори и за увеличаване на психическата енергия.

 

Срещу износване на ставите

Добавки:

Глюкозамин и хондроитин

Изследванията показват, че тези два химикала, открити в ставната течност и хрущяла, облекчават артритните болки, подобряват подвижността и забавят увреждането на ставите и хрущяла.

S-аденозил метионин (SAMe)

Освен ефективен антидепресант, S-аденозил метионин подпомага възстановяването на съединителната тъкан и ставите, в това число артрит и фибромиалгия. Забавя процесите на стареене и подобрява здравето на черния дроб.

 

Сърдечно-съдово здраве

Добавки:

Коензим Q10 (CoQ10)

Мощен антиоксидант. Подпомага поддържането на здрави кръвоносни съдове, поддържа оптималното функциониране на сърдечния мускул и предотвратява натрупването на LDL („лошия”) холестерол по артериалните стени.

Магнезий

Магнезият регулира нивата на кръвното налягане и намалява риска от смърт следствие на сърдечно-съдови заболявания.

 

Слаби кости

Добавки:

Витамин D и калций

Ако не страдате от остеопороза, можете да компенсирате липсата на калций с по-висок прием на млечни продукти, тъмно зелени зеленчуци др. Ако не успявате да си набавите калций с храната, вземете си добавка със съдържание на калциев цитрат. И в двата случая обаче, имате нужда от допълнителен витамин D, който подпомага усвояването на калция.

 

Варикозни вени

Добавки:

Екстракт от семена на див конски кестен

Блокира отделянето на ензимите, увреждащи стените на капилярите. Благодарение на това болката, подуването и сърбежа, следствие на разширените вени намаляват.

 

Ресвератрол

Гроздовият екстракт е източник на антиоксиданти, които подобряват еластичността на кръвоносните съдове и намалява риска от подуване.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.