×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво Не знаете за тялото си?Дамите отделят по-голямо внимание на външния си вид. Заглеждат се по всяка бръчка, тъмно петно, неравност на ноктите... Повечето хора приемат тези проблеми за незначителни и ги отминавам. Понякога обаче тялото сигнализира за опасните болести именно чрез тези „малки” недостатъци. Ето защо е важно да „чуете” тялото си...


Лунички. Луничките сами по себе си не са опасни. Ако обаче имате лунички около очите, това може да е симптом за висок холестерол при жените. Високият холестерол често води до опасни и дори смъртоносни заболявания като инсулт или инфаркт.
Чупещи се нокти. Не се сърдете на маникюристката си, ако лакът по ноктите ви не държи или те постоянно се чупят. Възможно е това да е сигнал за нещо по-сериозно от козметичен недостатък – проблем с щитовидната жлеза. Хипотироидизъм или намалената функция на щитовидната жлеза често предизвиква косопад, суха кожа и чупещи се нокти. Поговорете с лекаря си, ако проблемът продължи прекалено дълго.
Непоносимост към светлина. Постоянно носите слънчеви очила и изпитвате истинска непоносимост към ярка светлина. Възможно е причината да се крие в редица очни заболявания като глаукома, ирит (възпаление на ириса на около) или корнеална абразия. Може би е време да посетите очен лекар.
Тънки вежди. Вече не се налага всеки месец да ходите на козметик, за да оформяте веждите ви, защото те са толкова тънки, че едва се забелязват. Разреждането на веждите също често е симптом на понижена функция на щитовидната жлеза.
Ужасен аромат. Колкото и да се пръскате с дезодорант или парфюм, все усещате, че тялото ви не мирише добре. Понякога проблемът не е слабата хигиена, а много сериозни заболявания като рак на шийката на матката, болести предавани по полов път, инфекции, генетични аномалии, диабет.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.