×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кои са симптомите на депресията?Повечето хора добре разпознават емоционалните симптоми на депресията. Знаете ли обаче физическите неразположения, които говорят, че има проблем? Може би трябва да се замислите и да потърсите помощ, ако се оплаквате от някои от тези болежки...
•    Главоболие. То е често срещано при хора с депресия. Появява се внезапно и не отшумява дори и да вземете познатите таблетки. При хора, които страдат от мигрена, тя се засилва и трае с дни, дори и със седмици.
•    Болки в гърба. Депресията засилва тази болка и я прави още по-нетърпима. Често специалистите в областта не могат да открият причината за нея и никакви лекарства и кремове не помагат.
•    Мускулни и ставни болки. Ако сте имали стара травма, още при първите прояви на депресия, тя ще се прояви.
•    Болка в гърдите. Дори при най-леката болка в гърдите, потърсете специалист. Тя може да е сигнал за по-сериозен сърдечен проблем. Все пак подобно неразположение се проявява и при депресия и тревога.
•    Проблеми със стомаха. Някои хора, изпаднали в депресивни състояния отказват да се хранят с дни. Други пък налитат на храната и не могат да спрат. Има такива, които се оплакват от диария или запек. При по-продължителна депресия може да качите килограми или да отслабнете драстично. Всеки организъм реагира различно.
•    Умора. Депресията води до чувство на умора и отпадналост. Хората, диагностицирани с това състояние понякога отказват дори да станат от леглото, защото имат чувство, че “целият свят им се е стоварил на главата”.
•    Проблеми със съня. Ако не може да спите и броите овце цяла нощ или пък заспивате още преди “Сънчо” е добре да се замислите дали не сте изпаднали в състояние на депресия. Организмът ви има нужда от 8 часа сън, но не повече или по-малко.

Добре е да знаете, че много от тези състояния могат да се дължат и на редица други болести. Имайте едно наум, когато забележите, че нещо в обичайния ритъм на живот се променя. Депресията е свързана с промяна на баланса на някои химикали в мозъка. Част от тези химикали играят важна роля за целия организъм. Важно е да запомните, че депресията е състояние, което се лекува стига да потърсите помощ навреме. Посъветвайте се с лекаря си и споделете с него всички симптоми, които забелязвате, дори да ви се струват незначителни. Понякога и най-малкото нещо играе важна роля в лечението.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.