×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


В ДНК на някои жени присъстват гени, които им позволяват по-дълго време да остават млади. И то не само външно. Тези представителки на нежния пол запазват способността си към зачеване и износване на плода и след 45-годишна възраст. Медици от Йерусалимската болница „Адаса Ейн-Керем” и Еврейския университет са провели изследване с участието на 8 жени, които са забременяли след като са навършили 45 години. Учените разшифровали тяхното ДНК и го сравнили с генетичен материал на жени, които са родили преди да навършат 30 години.

Оказало се, че тези две групи жени се различават по 60 гени. 7 гени, свързани с дълголетието, били открити при възрастните майки. В този списък били гените BCL2L1, SPIN2, SERPINB, IGF1R, които позволяват на жената да остарява по-бавно.

Експерименти с лабораторни животни потвърдили изводите на учените. Бременните възрастни самки по-бързо оздравявали от редица болести, смъртността сред тях била с 10% по-ниска, отколкото при самките, които забременявали млади.

Благодарение на получените данни и с помощта на генетичен скрининг вече ще има възможност да се прогнозира способна ли е жената да роди в по-късва възраст. Медиците планират освен това да разработят и методика за ускоряване възстановяването на пациентите.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.