×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Коластра за перфектна кожаВсяка жена мечтае за красива и нежна кожа. Някои дами прибягват до най-различни кремове, други си правят скъпи процедури. Истината е, че кожата зависи както от постоянната външна грижа, така и от това, което приемаме като храна и хранителни добавки. Проучване, направено наскоро в САЩ показа, че коластрата е истински балсам за епидермиса. Изследователите проследили влиянието на жълтеникавата течност върху кожата на доброволки на възраст между 35 и 55 години в продължение само на една седмица. Те трябвало всеки ден да приемат коластра сутрин с храната си. Ежедневно учените регистрирали промените, които настъпват с кожата им. След края на проучването изследователите установили, че коластрата помага за избистряне на тена на лицето, премахване на малките бръчки и придаване на по-свеж вид.
Коластрата представлява първото мляко, с което всяка майка захранват детето си след раждането. Тя е уникална по своя състав и се произвежда от 48 до 72 ч. сред раждането и преди появата на обичайната кърма. Коластрата почти не съдържа мазнини и захар. Тя е богата на протеини, минерали, витамини А и Е, както и на бета-каротин. Съставките й не се срещат на друго място в природата и това я прави уникална. Доказано е, че в един кубичен милилитър коластра се съдържат над 10 000 активни клетки, които се борят с вируси и бактерии. Ето защо тя е мощен имуностимулатор.

Ревита Ви препоръчва

Collactate, 400 mg

Коса & кожа, 600 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.