×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Откриха лек за плешивосттаПлешивостта е сериозен проблем за милиони мъже по света. Преди няколко години американски изследователи установиха, че голото кубе се дължи на „дефектен” ген, който обикновено се среща при мъжете. За щастие обаче вече има решение на този така неприятен козметичен проблем.
Японски изследователи от Токийския държавен научен университет успешно успяха да отгледа косми върху гърба на голи мишки. Те имплантираха космени фоликули създадени от стволови клетки в кожата на мишоците. Без съмнение това дава нова надежда за всички онези, които страдат от плешивост. Проф. Такаши Тизучи и колегите му трансплантирали фоликулите на гърба на мишките и за няколко седмици се появила първата коса.
Космите имали пълен цикъл на „живот”. Те поникнали, пораснали, умирали и падали, а на тяхно място се появили нови косми. „Не беше нужно да извлечем стволовите клетки от ембрион, както обикновено се прави. Ние буквално ги отгледахме. Проучването ни дава надежда не само за регенерация на косата, но дори и за „отглеждане” на други органи”, казва проф. Тизучи. Той и колегите му ще започнат клиничните проучвания до няколко години и се надяват съвсем скоро да дадат възможност на плешивците да се радват на буйна коса.

Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.