×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Яжте, за да се преборите с бръчкитеЛятото е към края си и по улицата могат да се видят десетки хора с бонзов тен и усмивки след ваканцията. Тъмната кожа обаче не винаги е символ на здраве. Едва ли някои ще оспори факта, че слънцето може да причини рак на кожата. Ако не сте използвали достатъчно слънцезащитен крем, не сте се крили под дебела сянка в най-голямата жега, е време да осъзнаете сте направили голяма грешка. Доказано е, че слънчевите UVA и UVB лъчи са основна причина за преждевременното стареене на кожата. Те предизвикват тъмни петна, лунички, бръчки и какво ли още не. И това не е всичко именно слънчевите лъчи намаляват производството на колаген, който поддържа кожата млада и свежа. А без съмнение и времето оказва своето влияние. Още след като навършите 20 години кожата започва да старее. Може ли обаче да върнете блясъка и свежия вид на лицето си? Освен, че трябва да започнете да използвате слънцезащита и да почиствате добре кожата, има и друг лесен начин, за да изглеждате като на 20. Бръчките изчезват, само ако спазвате определена диета. Наблегнете на тези храни и скоро ще видите разликата...


Ягоди. Ако слагате на масата си повече храни, богати на витамин С (каквито са ягодите), ще предотвратите появата на бръчките, резултат от сухата кожа. Американско проучване, проведено през 2007 г. показва, че витамин С изглажда кожата и успешно се бори със свободните радикали, образувани  в следствие на ултравиолетовите лъчи. Освен това полезният витамин ускорява синтеза на колаген. Търсете козметични продукти, богати на витамин С и яжте повече червен камби, папая, броколи и портокали.


Домати. Доматите са богати на ликопен, който помага да запазите кожата си гладка. В английско изследване, публикувано през 2008 г., се казва, че кожата на всички доброволци, подложени на тестовете се подмладила и бръчките значително изчезнали. Всички те приемали ликопен в големи количества. Веществото може да се открие освен в доматите и в динята и морковите.


Тофу. Не така популярното тофу помага за запазване на колагена в епидермиса и стяга кожата. Това се дължи на голямото количество изофлавони. Доказано е чрез редица тестове, че хората, които се излагат на ултравиолетова светлина, но приемат повече изофлавони се радват на красива кожа. Причината е, че полезните вещества предотвратяват разграждането на колагена.


Риба тон. Не забравяйте поне 3 пъти седмично да хапвате риба тон, сьомга, сардини или пъстърва. Всички те са много богати на незаменимите Омега-3 мастни киселини. Факт е, че Омега-3 и Омега-7 са най-прекият път към младостта. Те запазват колагена и подпомагат за бързия му синтез.

За красива кожа Ревита Ви препоръчва

а кожа Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look, 450 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Подочна терапия (крем), 15 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.