×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защо диабетът трябва да се лекува навремеИнтензивното ранно лечение на диабет тип 2 драстично забавя развитието на болестта в бъдеще. Това показва изследване на американски учени от Southwestern University (САЩ). „Ако се вземат мерки, веднага след откриване на заболяването, прогнозите за пълно излекуване са огромни. Всяко забавяне, дори и с ден променя ситуацията”, казва ръководителят на проучването д-р Илдико Линвай.
„Важно е веднага след  поставяне на диагнозата, пациентът за промени начина си на живот. Болните трябва внимателно да следят теглото си, да забравят за вредните храни, да спортуват повече, да вземат подходящи добавки, да ограничат стреса. Диабетът е прогресиращо заболяване с много негативни последици. Редица пациенти губят зрението си или имат проблеми с кожата. До това няма да се стигне, ако в началото болният се подложи на сериозна, ударна терапия”, убеден е специалистът. Д-р Линвай и колегите му смятат, че откритието им ще даде нов тласък в лечението на опасната болест. Досега много ендокринолози залагаха на по-плах подход след поставяне на диагнозата.
Около 300 хиляди са диабетиците в България, други около 250 хил. не знаят,че са болни или крият заболяването си. Над 3 000 вероятно са децата със захарна болест.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.