×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Топ диетологът на LifeBox, Ипократис Пападимитракос, ви препоръчва да започнете новия сезон със свежи сили и хранителните добавки на Revita – приливът на енергия и здраве са гарантирани!

LifeBox е център за красота и самочувствие, в който екип от експерти ще ви помогне да се почувствате доволни от себе и външния си вид. Ние вярваме, че красотата се "отглежда" и е състояние на духа.

В LifeBox предлагаме:

Кабинет Консултации по хранене с Ипократис Пападимитракос - водещ експерт по правилно хранене, хранителни навици и проблеми с теглото. Ипократис работи с деца и възрастни, заедно и поотделно. В 10 годишната му практика, все още не познаваме някой, който да не е доволен от работата му!

Кабинет Психология и психотерапия с Радостина Белчева. Радостина е ориентирана към работа с възрастни и може да окаже подкрепа при спазването на хранителния режим, да помогне при различни тревожности и заедно с Вас да подобри някои Ваши модели на поведение.

Кабинет по Личен стил за облекло и грим и коса. Стилистите Мария и Антония могат да ви дадат ценни съвети за различните модни тенденции, както и за изграждането на Вашия личен стил. Ако имате въпроси, свързани с етикета за облекло по различни делови или лични поводи - те ще ви дадат най-верните отговори.

 

Център LifeBox се намира на ул.“Цар Шишман“ 5, можете да си запишете час на телефони +35924390404 +359894510302 +359894510303

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.