×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Маслина билкаБългария е на второ място в света по брой смъртни случаи заради сърдечно-съдови заболявания . Все повече българи постъпват в болница със симптоми на инсулт и инфаркт. Хиляди са тези, които се лекуват от високо кръвно налягане и висок холестерол. Има ли решение на проблема? Швейцарски учени откриха, че листата от маслина ефективно помагат за намаляване на кръвното налягане и лечението на хипертонията. Паралелно проучване в Индонезия е показало същите положителни резултати – рискът от хипертония при хората, които вземат екстракт от листа от маслина два пъти дневно, драстично намалява. Причината е, че листата от маслина съдържат вещества, които не позволяват покачване на кръвното налягане над нормалните за организма стойности.
Артериалната хипертония е болестно състояние, което се характеризира с повишено артериално кръвно налягане. Близо 60% от българите страдат от хипертония, която е един от водещите рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания, миокарден инфаркт, инсулт, хронична бъбречна недостатъчност. Хората с нормално кръвно налягане 120/80 или по-малко имат близо два пъти по-малък риск от инфарт и инсулт, отколкото хората с хипертония.
В проучването на швейцарските учени са взели участие доброволци с хипертония, разделени в две групи. В продължение на 8 седмици първата приемала екстракт от листа от маслина, а втората – плацебо. Изследователите редовно проследявали стойностите на кръвното им налягане. Оказало се, че кръвното налягане на доброволците от първата група се стабилизирало още в средата на експеримента. Учените са изключително обнадеждени, че екстрактът от листа от маслина е едно от природните средства за борба с хипертонията. Предстоят още мащабни проучвания в тази насока, категорични са изследователите.

Ревита Ви препоръчва

Маслина (лист), 500 mg

Соя изофлавони, 500 mg

Ситринол, 150 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 100 ml

Холин & Инозитол (Витамин В4 & Витамин В8)

Крил масло, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Вижте всички продукти с Маслина

Прочетете още за Маслина:

 

 

Коментари (1)

    • И. Константинов
    • 2014-06-29 16:08:45
    Достоверно е твърдението, че маслинените листа понижават кръвното налягане. Има ги като съставка и в един екзотичен марокански чай от пустинни билки, който е популярен в Атласките земи и действа ободрително.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.