×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Малко повече за настинката и грипаСъбуждате се сутрин с болки в гърлото и запушен нос...
Най-вероятно имате настинка. Все пак не изключвайте възможността и за грип. И двете заболявания имат подобни симптоми и често могат да се объркат. Важно е да знаете обаче, че при грипът започва по-тежко – с болки в цялото тяло, умора и силно главоболие. Високата температура също е сигнал за грип. Настинката протича по-леко и минава по-бързо.
Симптомите на грипът се проявяват...
Инкубационният период на грипа е между един и седем дни. Възможно е да сте се заразили седмица преди да се проявят първите симптоми, а през това време само да сте носител на бацилите. При децата първите симптоми на грипа понякога се изявяват едва след 10 дни.
Трябва да останете у дома, когато...
Важно е да останете у дома още при първите симптоми на настинката и грипа. Дори да нямате висока температура от значение е да почивате колкото се може повече. Това ще предотврати разпространението на заразата и ще ви помогне да се справите с болестта два пъти по-бързо. Много хора не знаят, че настинката и грипът са сериозни заболявания, които при определени условия могат да са дори смъртоносни. Останете вкъщи поне 7 дни. Понякога дори и този период не е достатъчен. Ако още се чувствате отпаднали, пазете леглото още ден – два.
Ако все пак отидете на работа болни...
Мийте ръцете си често и винаги покривайте устата си, когато кихате и кашляте. Опитайте се да не говорите много с колегите и най-добре носете предпазна маска. Може да я купите от всяка аптека. Малко хора знаят, че настинката и грипът се разпространяват обикновено благодарение на мръсните ръце. Използвайте топла вода и много сапун.
Пикът на грипната епидемия е...
Февруари. Периодът между октомври и януари е най-опасен. Това е царството на вирусите и бацилите. Пред февруари и март температурите са по-високи и инфекциите са разпространяват най-бързо.  Най-застрашени са хората над 65 години, бременните и малките деца.
Най-добрият начин да се предпазите от настинката е...
Като миете често ръцете си. Специалистите са категорични, че постоянното миене е основната защита срещу бацилите. Може да използвате антибактериален или обикновен сапун. Подсушавайте ръцете си с хартиена кърпичка. Ако сте в контакт с болен, носете маска и редовно чистете дръжките на вратите, дистанционното на телевизора и ключовете за лампите. Повишаването на имунната система също ще ви помогне да се справите с проблема. Черният бъз и ехинацеята са най-добрите познати имуностимулатори. Те могат да се приемат седмица – две като превенция в по-ниски дози.
Ако пушите...
Шансът да се разболеете от настинка и грип е много голям. Доказано е, че пушачите са по-податливи на вируси и бацили през зимата. Освен това симптомите при тях се проявяват по-бързо. Пушачите са борят с неприятна кашлица, болки в гърдите, главоболие.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, астрагалус и рейши, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея, 400 mg, 180 капсули

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.