×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мигрената мъчи предимно женитеИзследователите вече потвърдиха онова, което лекарите са подозирали от години – жените страдат от мигрена два пъти повече, когато са в мензис. През първите два дни от цикъла си дамите са подложени на убийствено главоболие. Изненадващо обаче проучване на канадски учени показа, че главоболието в този период не е толкова силно, както през другите дни от месеца. "Тези изследвания са много важни, за да се открие връзката между предменструалния синдром, мензиса и главоболието", казва д-р Карол АйДжей Бойл, невролог в Университета на Саскатчуан (Канада). Мигрената засяга жените три пъти по-често, отколкото мъжете. Обикновено се характеризира с пулсираща болка от едната страна на главата или около очите. В много случаи е съпътствана от гадене, повръщане и чувствителност към светлина или шум. Някои пациенти имат аура преди главоболието или проблеми със зрението.
Канадските изследователи провели интервюта с над 4000 жени на различна възраст. Тестовете продължили 3 месеца. Дамите трябвало и да попълват подробни дневници, в които да описват дните, когото ги боли глава, както и подробно дневния си график.
Оказало се, че през първите два дни от цикъла жените страдат от неприятна мигрена. Много от доброволките споделили и, че главоболието е част от предменструалния синдром. Според учените причината за неприятното усещане в този период на месеца е намаляването на нивото на хормона естроген. Изследователите са на мнение, че лечението на предменструалния синдром и правилното контролиране на нивото на естроген ще помогне на жените да преборят неприятното главоболие.

При главоболие Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (корен), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод) 510 mg

Срещу предменструален синдром Ревита Ви препоръчва

Витекс (плод), 400 mg

Иглика масло, 1300 mg

Китайска ангелика (корен), 565 mg

Малина (лист), 480 mg

Мега Ефа Бленд, 1350 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.