×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мигрената намалява сексуалното желаниеВсяка четвърта жена страда от мигрена показва статистиката. Дамите се оплакват от главоболие много по-често от мъжете. Може би това е и една от причините жените да не са толкова сексуално активни. Италиански изследователи от Медицинския университет в Павия доказаха, че силната болка в главата намалява сексуалната активност. Жените, които често се оплакват от главоболие, нямат почти никакво желание за секс. В изследването са взели участие 100 доброволки на различна възраст. Половината от тях се страдали от мигрена, а другата били напълно здрави. Участничките трябвало да попълнят различни тестове и били подложени на редица неврологични изследвания. Оказало се, че близо 90% от представителките на женския пол, които страдат от главоболие, имат и сексуални проблеми. Те споделят за липса на всякакво желание, невъзможност да достигнат оргазъм и дори болка по време на сексуалния акт. Много от жените били диагностицирани и с хипоактивно разстройство на сексуалното желание. При този проблем ниското либидо води до тревожност и стрес.
Учените смятат, че главоболието само по себе си е причина за несигурност, неудовлетвореност, дори до депресия. Това без съмнение рефлектира върху половия живот.

Ревита Ви препоръчва срещу главоболие

Гинко, 460 mg

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Глог (плод), 510 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Мента (лист), 400 mg

 

Ревита Ви препоръчва за по-добър секс

Йохимбин 500 mg,

Мака (корен), 525 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Корейски женшен, 56о mg

Ленена пудра, 454 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Алайв мултивитамини, 1 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.