×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Канадската марка Natural Factors, чийто представител за България е Ревита, получи награда от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни.

„Тази награда е признание за усърдната работа на всички служители от всички отдели“ – казва Джон Стивън (John A. Stephen), вицепрезидент на Natural Factors, ресор Продажби. „Ние се гордеем с това постижение, защото наградата ни легитимира като най-добрата търговска марка в бранша“.

Браншовата награда на CHFA се връчва ежегодно за постижения в областта на натуралните и органик продукти в подкрепа на доброто здраве.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.