Search
Филтрирай по...

Nature’s Way Aloe Vera – глътка здраве всеки ден

Nature’s Way Aloe VeraNatures Way Aloe Vera е серия натурални хранителни добавки с екстракт от биологично чисто алое.Качеството на течните продукти Natures Way Aloe Vera е потвърдено от две независими организации:

  • International Aloe Science Council – сертификат за съдържание на органично алое
  • International Aloe Certification Laboratories – сертификат за съдържание на полизахариди

Добавките Natures Way Aloe Vera притежават противовъзпалителни, обезболяващи и антибактериални свойства. Действат укрепващо върху целия организъм и се борят с редица възбудители на инфекциозни болести. Natures Way Aloe Vera помагат при заболявания на стомашно-чревния тракт, усилват секрецията на храносмилателните жлези, повишават активността на храносмилателните ензими (липаза и пептидаза) и нормализират нивото на киселинност в стомаха. Препаратите повишават неспецифичната съпротивляемост на организма, оказват антиалергично и противовъзпалително действие, ускоряват процесите на регенерация и неутрализират въздействието на токсините върху организма.

Natures Way Aloe Vera съдържат над 200 питателни компонента, най-важните от които са:

Моно- и полизахариди. Действат благоприятно при артрит, високо кръвно налягане и нарушения в храносмилането. Понижават нивото на холестерол в кръвта, подобряват дейността на черния дроб и подпомагат усвояването на калций и фосфор от организма. В концентрирана форма моно- и полизахаридите помагат при чревни възпаления и язвени колити.

Аминокиселини. Човешкият организъм се нуждае от 22 аминокиселини. 14 от тях се произвеждат естествено в организма, а останалите 8, наречени „незаменими” могат да се набавят единствено с помощта на храната. Листата на алое вера съдържат 20 от 22-те необходими аминокиселини, като 7 от тях са незаменими.

Антрахинони и техните производни. Антрахиноните са отговорни за болкоуспокояващите свойства на алоето. Тези вещества притежават антибактериална, противогъбична и противовирусна активност; усилват чревната перисталтика и понижават риска от развитие на злокачествени образувания.

Сапонини. Сапонините са растителни гликозиди, естествени производни на сапуна; те пречистват организма и оказват антимикробно действие.

Витамини А, С, Е. Известни с високата си антиоксидантна активност, тези витамини предпазват организма от разрушителните атаки на свободните радикали.

Витамини от група B (витамин B1, витамин B2, витамин B3 (ниацин), витамин B4 (холин)). Тези витамини играят важна роля в производството на енергия и участват в метаболизма на аминокиселините.

Витамин B9 (фолиева киселина). Фолиевата киселина е от изключително значение за формирането и развитието на кръвоносната и имунната система. Тя помага на клетките да се размножават и спомага за образуването на плацентата и изграждането на костния мозък на ембриона. Тъй като не се синтезира естествено в човешкия организъм, фолиевата киселина трябва да се набавя допълнително.

Витамин В12 (кобаламин). Алоето е рядък растителен източник на този витамин. Витамин B12 играе важна роля за растежа на клетките и формирането на червените кръвни телца. Участва в белтъчния, въглехидратния и мастния обмен и е в тясно взаимодействие с витамин C, фолиевата и пантеоновата киселина.

Ензими. Алоето се отличава с високо съдържание на протеолитични ензими (протеази). Протеазите разграждат белтъчините до аминокиселини, които организмът използва за изграждане на мускулна маса.

Растителни стероиди. Това са хормоноподобни вещества, които подсилват действието на половите хормони и регулират хормоналния баланс на организма.

Салицилова киселина. Салициловата киселина е аспириноподобно вещество, поредният болкоуспокояващ компонент на алоето. Тя оказва антисептичнo и бактерициднo действие и предотвратява протичането на гнилостните процеси.

Минераликалций, магнезий, желязо, калий, мед, хром и калий.


Ревита Ви препоръчва:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top