×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Куркумин    





Nature’s Way – световноизвестната американска компания за хранителни и диетични добавки с 50-годишен опит в индустрията, пусна нова серия продукти - Turmerich!

Линия Turmerich е изцяло билкова, а основната й съставка е куркума, под формата на високо концентриран и отлично усвоим екстракт.

Към момента продуктите с куркума са два, но в бъдеще можем да очакваме нови попълнения. Всеки от тях предоставя 400 mg екстракт от куркума в дневна доза. Куркуминовият екстракт е стандартизиран до 95% куркуминоиди,  като всяка капсула съдържа оптимално високи концентрации куркумин – основният биологично активен антиоксидант в куркумата, на който тя дължи благоприятните си ефекти.  



С цел 100% усвояване на куркумина от тялото, линия Turmerich е обогатена с патентован екстракт от черен пипер - BioPerine®, стандартизиран до 95% пиперин. Пиперинът увеличава абсорбцията на редица ценни хранителни вещества и ги прави достъпни за тялото, за да могат те да упражнят полезните си ефекти.  



Продукти Turmerich осигуряват различни ползи:  



-Turmerich™ Heart – грижа за сърдечно-съдовата система.

Съдържа 400 mg екстракт от куркума, стандартизиран до 95% куркуминоиди и стандартизирани екстракти от дезодориран чесън (няма миризма), нар (85% полифеноли), глог (1,8% флавоноиди, включително витексин и хиперозид), коензим Q10, екстракт от черен пипер (95% пиперин).

Сърдечно-съдова система

Тази комбинация от съставки с куркума предоставя невероятни ползи за сърдечно-съдовата система, включително контрол върху кръвното налягане, регулиране на сърдечния ритъм, укрепване здравината и еластичността на кръвоносните съдове и др.  



-Turmerich™ Joint – грижа за ставите.

Съдържа 400 mg екстракт от куркума, стандартизиран до 95% куркуминоиди, екстракт от босвелия, стандартизиран до 40% босвелиеви киселини, екстракт от органично отглеждан репей (корен), патентован колагенов комплекс  UC-II®, екстракт от черен пипер (95% пиперин).

Стави

Растителните екстракти в Turmerich™ Joint са с изключително противовъзпалително действие, което облекчава болката и сковаността, а патентованият колаген тип II укрепва и заздравява ставите, хрущяла и костите.  



„От 2013 г. насам продуктите в категория билки със съдържание на куркума бележат най-висок ръст по продажбите”, обявява в прессъобщение Dan Countryman, служител в компания Nature's Way. "Благодарение на факта, че през последните няколко години куркумата непрекъснато е обект на различни научни изследвания, днес всички ние имаме възможността да се запознаем с невероятните ползи на тази суперхрана”,,  отбелязва Dan Countryman.  



Продуктите с марка Nature’s Way се произвеждат в съответствие с високия стандарт за Добри производствени практики и са сертифицирани, че не съдържат генетично модифицирани организми! Произходът им е чист и съобразен със задължителните изисквания за качество и безопасност. Всяка партида строго се проверява, за да има 100% гаранция, че няма замърсители.  



Изключителен представител за България: РЕВИТА ООД.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.