×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

nature`s wayВ днешния динамичен делник, все по-често храненето се оказва последна грижа, чийто приоритет е времето, а не качеството. Поради тази причина масово консумираме полуфабрикати, докато сме в движение или по навик - хранейки се на крак. Дори не се замисляме, че хранителните навици са в епицентъра на здравословното ни състояние. Изгубени в избора от хранителни продукти, често се оказваме жертва не само на калориите, но и на вредните хранителни съставки, отслабват имунната ни система и неусетно водят до нейния тотален срив. Тогава сме изложени на риск от множество хронични заболявания.


Nature’s Way – „Естественият избор” на здраве от природата!


Мисията на компанията е насочена към установяването на хармоничен съюз между трите основни фрагмента на пълноценното съществуване - здравето, живота и природата. Nature’s Way е изцяло посветена на създаването на първокачествени хранителни продукти. Повече от три десетилетия, компанията печели доверието на милиони потребители, възприемащи продуктовата й линия като неизменна част от здравословния им начин на живот. Знаейки колко трудно за хората е да променят вече изградените си навици на хранене, Nature’s Way успява да създаде богата серия от продукти, спомагащи за  подобряване на  качеството им на живот. Здравето идва от вътре и личи отвън! Когато човек се чувства добре, той изглежда добре!


 Nature’s Way е както лидер на американския пазар, така и световно признат бранд в сферата на хранителните и диетични добавки, създадени на билкова основа. Богатата продуктова гама от над 700 природни продукта е с разнообразно предназначение, широк спектър на действие и доказано качество.


 Nature’s Way – новатор в грижата за здравето!


Компанията е известна със своите иновативни решения, богата научно-изследователска дейност и свръх-модерна технология. Nature’s Way е новатор в редица аспекти:




  •  Първата компания преработваща билки, която притежава съоръжение клас ОТЦ (1983);

  • Първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (Добри производствени практики);

  • Първият производител на гарантирано натурални продукти;

  • Първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки;

  • Първите представители на пазара важни европейски фитомедикаменти (на растителна основа);


 Именно в тази иновационна среда се създават революционните продукти под емблематичната марка - Nature’s Way, фокусирани върху здравословния начин на живот. Nature’s Way се утвърждава като американски лидер в билковата медицина, постепенно превръщайки се в глобален бранд без конкуренция! Не случайно Nature’s Way е като библия за здравето и аптека за душата!


 Naturе’s Way е  повече от бизнес – той е философия за живот!


Цялостната идеология на компанията е съсредоточена върху концепцията, че колкото по-благосклонна е  природата към нас, толкова по-щадящи трябва да сме ние към нея. Поради тази причина, Nature’s Way развива активно своята корпоративно-социална отговорност, насочена към опазването на дъждовните гори. Усилията им се радват на голям успех сред териториите на Югоизточна Азия и Самоа. Nature’s Way с гордост разработва редица обществено значими проекти посветени на мисията им като „зелена” индустрия. Компанията реализира успешно проекти като:




  • Безплатно разпространение на витамини за бедните от развиващите се нации;

  • Набиране на средства за лечение на бича за жените – рака на гърдата;

  • Подкрепа на индивидуални програми за подпомагане на бездомните в западно-американските градове;

  • Спонсориране на местните спортни лиги без възрастов параван, включвайки дори и женски футболен отбор на Nature’s Way;


 Naturе’s Way - верният път към здравето, последван от милиони хора по целия свят


 През последните три десетилетия и половина, Nature’s Way не спира да инвестира в иновации и технологии, в името на  най-ценния ресурс за човечеството – здравето. Седалището на компанията е разположено сред девствената природа на планината Уасач, в живописния щат Юта. Този необикновен съюз на природата и науката среща своята хармонична цялост в лицето на Nature’s Way. Компанията предлага широк асортимент от над 700 висококачествени природни и хранителни продукти. Сред изобилието от билкови екстракти, витамини, минерали, пробиотици и антиоксиданти, Nature’s Way предлага продукти за всеки, защото за здравето няма възраст, пред него всички са равни, а децата винаги са с приоритет. Ето защо, много от продуктите на компанията са специално предназначени за децата.


Благодарение на широкия спектър от първокласна продукция, вече всеки може да се радва пълноценно на живота с Nature’s Way – естественият дар от природата, обгръщащ ни със здраве, красота и енергия!


Вижте всички продукти на Nature's Way тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.