×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Самбукус

Самбукус Сироп Original – вкусният сироп от черен бъз на Nature’s Way,USA победи в конкурса „Natural Choice Awards 2018”, организиран от Whole foods magazine.

Whole foods magazine е престижен портал за здравословен начин на живот и профилактика и лечение с природни продукти. Изданието предлага подробна информация за последните новости в областта на природната медицина и хранителните добавки. На страниците му можете да откриете най-висококачествени продукти на доказани производители.

За онези, които не знаят, Whole foods magazine е издание на най-голямата верига магазини за био храни Whole foods, която наскоро бе придобита от гиганта amazon срещу сумата от 13.7 млрд. долара.

Самбукус Сироп Original взе първото място в категория „Здраве на имунната система”. Източник е на стандартизиран екстракт BioActive от висококачествени, култивирани плодове на черен бъз.

Екстрактът BioActive е получен от специален сорт черен бъз, известен като Haschberg, който се отглежда в района Steirmark, Австрия. Отличава се с изобилно съдържание на флавоноиди – активните компоненти на черния бъз, на които той дължи основното си действие.

Освен че укрепва имунитета, Самбукус Сироп Original е много полезен за дихателната система. Дългосрочният му прием има съществени благотворни ефекти при тютюнопушене и живот в замърсена околна среда.



 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.