×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

суперхрана протнив умора и изтощениеЧувствате ли се уморени и безжизнени през по-голямата част от деня?

  • Липсва ви енергия и мотивация за справяне с ежедневните препятствия и ангажименти?
  • Разсеяни сте и не успявате да се концентрирате?
  • Страдате от безсъние?
  • Често сте напрегнати и раздразнителни?

Имайки предвид интензивния начин на живот, който водят повечето от нас, наличието на горепосочените и подобни на тях симптоми, никак не е учудващо. Замислете се – с какво се храните, дали спите достатъчно, не сте ли затрупани от служебните и лични задължения?

Дефицитът на хранителни вещества отключва умора!

Установено е, че в над 90% от случаите, перманентното усещане за умора и присъщите за него симптоми се дължат на недостиг на ценни хранителни елементи в организма. За да се възстановите напълно с помощта на здравословен начин на хранене, е необходимо много време – поне година, за да върнете баланса в тялото си. Вие обаче, нямате толкова много време за губене, затова можете да съчетаете здравословния си диетичен режим с подходяща хранителна добавка, източник на екстракти, извлечени от плодове, зеленчуци и билки!

Натурална енергия от природата!

Намираме се в епохата, в която науката непрекъснато изпреварва времето. Интензивният напредък на съвременните технологии и новаторските търсения на специалисти от различни области, провокират все по-големи очаквания у потребителите. Това се отнася особено много за индустрията на утвърдените марки хранителни добавки, в която стандартите за качество и безопасност са на много високо ниво!

Едни от най-търсените хранителни добавки днес са мултивитамините, които осигуряват широк спектър ползи за здравето. Висококачествените мултивитамини въздействат не само върху имунитета, но също така укрепват костите и зъбите, грижат се за сърдечно-съдовото здраве, поддържат мозъчната функция и нервната система, намаляват умората и помагат на организма по-лесно да преодолява ежедневния стрес. Толкова много полезни ефекти могат да осигурят само т. нар. Whole Food мултивитамини, които освен основни витамини и минерали, съдържат още богат набор естествени съставки.

Осигурете най-доброто за себе си с Alive - истинските Whole food мултивитамини!

Алайв мултивитамини са нещо много повече от мултивитаминна хранителна добавка - освен ключови витамини, минерали и антиоксиданти, Алайв съдържат екстракти, извлечени от плодове, зеленчуци и билки, екстракти от водорасли, антиоксиданти и още много други природни компоненти.

Всяка таблетка от Alive мултивитамини е източник на най-важните витамини и минерали, екстракти от 26 плодове и зеленчуци, смес екстракти от от зелени храни, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, екстракти от 12 органично отгледани медицински гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини!

Alive мултивитамини осигуряват всичко необходимо за нормалното функциониране на костите, дебелото черво, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи, зрението и имунитета. Широкоспектърното действие на Alive подобрява състоянието на всички органи и системи в тялото, включително нервната система. Уникалната мултивитаминна матрица намалява риска от развитието на депресии, безпокойство, неврози и др. и наред с това осъществява контрол върху вече съществуващи хронични и дегенеративни заболявания.

Всяка капсула от Алайв започва да действа около 20 минути след приема, за да усетите енергията веднага!

Забравете умората, безпокойството, стреса, депресията! Подарете си истинска свежест и лекота!

Alive мултивитамини са произведени от американската компания Nature’s Way, USA. Alive мултивитамини не съдържат изкуствени аромати, оцветители, глутен, мая, захар, соя, пшеничени зърна и млечни продукти!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.