×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

подсилва имунитета, повишава смерматозоидите, при рак и умораГоджи бери са плодове на растенията Lycium barbarum и Lycium chinense. Те произхождат от югоизточна Европа и Азия и имат червено-оранжев цвят и форма на стафиди. Те се използват в Азия като храна от повече от 2 000 години и са наречени „червените диаманти“ поради превъзходната им хранителна стойност. Традиционна китайска медицина отдавна използва този плод с лечебни цели, докато на запад той става известен едва през последните десетилетия.

Годжи бери е прекрасен източник на антиоксиданти като полифеноли, флавоноиди, каротеноиди и витамините А, С и Е. То съдържа 500 пъти повече витамин С от портокала и значително повече бета-каротин от морковите. Антиоксидантите неутрализират вредното въздействие на свободните радикали, което показва, че приемът на храни като годжи бери може да предотврати възникването на дегенеративни заболявания като ревматоиден артрит, болест на Алцхаймер и много видове рак.

Според едно изследване от 2005 година, публикувано в Британски журнал по хранене, годжи бери съдържа вещества, които предпазват от загуба на зрение. По време на изследването 14 здрави индивида приемали по 15 грама годжи бери в продължение на 28 дни и след това кръвта им била сравнена с тази на контролна група от 13 души. След края на изследването хората, които приемали годжи бери имали значително повишени нива на зеаксантин в кръвта. Зеаксантинът е антиоксидант, изключително важен за поддържане на зрението и намаляване на риска от увреждане в резултат от ежедневна работа на компютър, четене, шофиране и други натоварващи очите дейности.

В Китай от хилядолетия се знае за положителното въздействие на годжи бери върху мъжката плодовитост. Учените са открили, че определени вещества в годжи берито регулират отделянето на полови хормони, повишават техните нива и подобряват количеството и качеството на спермата при мъжете.

Годжи бери съдържа забележително количество витамини и минерали – 11 есенциални витамина, 22 микроелемента, минералите калий, цинк, желязо, мед и рибофлавон. Освен това този плод съдържа 8 полизахарида, които са основен източник на хранителни фибри.

Revita Ви препоръчва продуктът на Nature's Way, който съдържа стандартизиран екстракт от плодове на годжи бери, стандартизиран до 40% полизахариди - биологично активните вещества в растението, на които дължи огромна част от целебните си свойства!

Продуктът на Nature's Way има силно антиоксидантно, имуностимулиращо и тонизиращо действие. 

Сега можете да се възползвате и от страхотната промоционална цена, на която се предлага Годжи бери на Nature's Way!

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.