×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Британски  учените от университета в Лайкастър започват клинично проучване в лондонска болница, където се надяват да съберат кръвни проби от 500 жени, на които са били открити сенки в мамограмата. След това изследователите ще сравнят ДНК-то на жените, които впоследствие са били диагностицирани с рак, с ДНК-то на здравите, за да идентифицират туморните маркери.  Ако проучването се окаже успешно, ще бъде започнато ново такова, целящо да определи дали кръвният тест може да бъде използван за скрининг при жени на средна и напреднала възраст, съобщава Examiner.

Според д-р Джаки Шо, ръководител на проучването, този подход има потенциала съществено да промени скрининга за рак на гърдата за много кратко време. Простият кръвен тест ще открива следи от ДНК-то на туморите още преди неоплазиите да са станали забележими рентгенографски. Така тестът ще може да открие рака на гърдата преди появата на бучки на рентгеновите снимки. Тестът би могъл да помогне на лекарите и да индивидуализират лечението, като ориентира клинициста какви генетични аномалии са налични в тумора, което би позволило подбирането на по-специфично лечение с по-малко странични ефекти. Изследователите се надяват да успеят да приложат тази техника и при рак на белия дроб и червата.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.