×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Епидемия от грип и настинкаБроят на заболелите от грип се увеличава с всеки изминал ден, което предполага ситуацията да прерасне в сериозна грипна епидемия, коментират здравни специалисти.

В здравните заведения непрекъснато пристигат хора с оплаквания като кашлица, отпадналост, температура и стомашно неразположение.

Преди няколко месеца, Световната здравна организация изнесе данни, според които атакуващите ни грипни вируси ще бъдат 3 на брой. Това са два вируса от тип А с щамове H1N1 и H3N2 Виктория, заедно с вирус тип В.

Имайте предвид, че болките в ставите и мускулите, високата температура, както и кашлицата могат да означават предгрипно състояние. Още при първите симптоми, вземете необходимите мерки, за да не се стигне до по-сериозни последици.

Данните посочват, че в България грипът протича предимно с остра кашлица и стомашни проблеми. Едно от най-често срещаните усложнения е изключително упоритата кашлица, която особено при децата, протича с ларинго-спазми.

По информация, публикувана в различни медии още преди Нова година, се очаква грипната вълна да залее страната съвсем скоро – около средата на януари.

Имайте предвид, че грипът започва със силна отпадналост и температура, а не с хрема.

Никой не е застрахован, че вирусите ще го отминат, затова ви съветваме да подсилиме имунитета си. Едни от най-добрите помощници в това отношение са витамин С, черен бъз, цинк, натурални мултивитамини, пчелни продукти, чесън, ехинацея.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.