×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Опасната солХората, които консумират много сол и се лишават от калий умират по-рано. Това сочи изследване на американски учени, проведено в Ню Йорк (САЩ). Любителите на солта са изложени на риск от сърдечно-съдови заболявания. „Солта е изключително вредна, тя може да съкрати живота на човек с години”, казва д-р Томас Ърли, ръководител на изследването и водещ на кампания за намаляване консумацията на сол в ресторантите с 25%. „Белите кристали повишават кръвното налягане, а от втората половина на миналия век, човечеството е увеличило консумацията им двойно.” Изследването на Ърли и неговите колеги продължило 15 години като били тествани 12 000 души. Учените внимателно проследявали количеството сол и калий, които хората приемат ежедневно. До края на експеримента 2270 души починали, като повече от половината от тях от инфаркт или инсулт. „Калият е ключът към проблема. Ако човек е на диета, в която има малко калий и повече сол, рискът от смърт в следствие на сърдечно-съдово заболяване скача на 50%. Това означава всеки втори човек”, предупреждава д-р Елена Куклин, участвала в тестовете. „Малко хора осъзнават необходимостта от този важен елемент. Те смятат, че ако ограничат солта, това ще ги предпази от инфаркт, например. Важно е обаче да се приема и повече калий.”
Калият е един от най-важните минерали в човешкия организъм. Заедно с натрия той участва във функционирането на клетъчните мембрани и осигурява необходимата среда за пълноценното клетъчно хранене. При нормални нива калият помага за нормалното оросяване на мозъка. В същото време той ускорява изхвърлянето на отпадъчни продукти от организма като регулира водния баланс и понижава кръвното налягане. Минералът може да се намери в маслините, зрелия боб, сушените сливи и смокините, спанака, лещата, сушения грах, картофите и бананите.
”Досега знаехме, че прекаляването със сол е в основата на сърдечните заболявания. Вече сме наясно, че проблемът е по-дълбок. Нездравословната диета е богата на сол и бедна на всякакви други полезни витамини и минерали. Ако човек иска да живее по-дълго, трябва да преосмисли храненето си и начина си на живот”, допълва д-р Ърли.


Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1 g

Ленена пудра, 454 mg

Метаболик ресет шейk, 31.5 g

Червена боровинка (плод), 465 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.