×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Опасностите на неспокойния сънВъртите се неспокойно в леглото, не може да заспите, събуждате се преди всички... За много хора това е ежедневие. Знаете ли обаче, че неспокойният и недостатъчен сън може да е много по-опасен, отколкото сте си представяли? Досега се знаеше, че хората, които не почиват по 7 – 8 часа са склонни към напълняване и имат проблеми с паметта и концентрацията. Според ново проучване на американски учени обаче нощните проблеми водят до много по-опасни последици. Изследователите са наблюдавали над 18 000 души в продължение на почти 20 години. Ето какво показват резултатите:


Липсата на сън може да причини диабет.
Откритието: Опасността от диабет скача с над 50% при мъжете, които не спят достатъчно.
Причината: Учените отбелязват, че дълбокият, възстановителен съня  е изключително важен за регулиране на нивата на кръвната захар.


Липсата на сън понякога е смъртоносна.
Откритието: Оказва се, че рискът от преждевременна смърт е два пъти по-висок при хората, които се будят 3 и повече пъти през нощта. Обикновено причините са сърдечно-съдови заболявания и рак.
Причината: Както вече е известно недостатъчната почивка е причина за затлъстяване, хипертония и състояние на тревожност. Те от своя страна са в основата на различните видове рак или смъртоносни сърдечни заболяваня.

Липсата на сън води до самоубийство
Откритието: Проучването сочи, че с 5 пъти се увеличава опасността от самоубийство при хората, които се будят постоянно през нощта.
Причината: Това може би е най-изненадващо откритие на американските учени. Изследователите все още не могат да определят точната причина. Смята се, че хората, които често се лишават от дрямка, са по-склонни към депресия.

За добър сън Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.