×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Отслабвайте без диетиМразите упражненията и трудно пазите диети. Може би сте част от онези близо 80% от хората с наднормено тегло, които се чудят как да отслабнат бързо и без да нарушават ежедневния си график. Знаете ли, че може да накарате тялото си да работи без дори да се напрягате. Така ще горите калории и дори няма да усетите. Предлагаме ви няколко малки трика за това. Те ще върнат усмивката и ще ви помогнат да се почувствате изпълнени с енергия и желание за живот.


През седмицата – развалете магията на заседналия начин на работа
Паркирайте колата си далече от сградата, в която работите. Ако пътувате с градския транспорт, слезте 1 – 2 спирки по-рано.
Разхождайте се през обедната почивка. Не е нужно винаги да обядвате в офиса. Отидете пеша да си купите нещо за хапване от магазина, който се намира на две спирки...
Не пращайте имейл и не се обаждайте на колегата в съседната стая. Отидете да му го кажете лично.
Изправете се, докато говорите по телефона. Опитайте се да държите гърба си прав, а корема прибран.


Делничните вечери – край на синия екран
Вече има доказателства, че гледането на много телевизия води до проблеми с концентрацията и паметта. Скрийте дистанционното и опитайте нещо друго. Разходете се 15 минути след вечеря или направете малко физически упражнения. Домакинските задачи също ще ви помогнат да изгорите калории.
Намерете си хоби, което не е свързано със синия екран. Отидете на курс по японски, рисувайте, отдайте се на градинарство.
Веднъж или два пъти седмично ходете на уроци по танци или боулинг с приятели. Разходката в близкия мол също ще ви помогне да се освободите от калориите.


Събота и неделя – раздвижете мускулите
Направете някои поправки у дома. Без значение е дали ще преместите мебелите, ще измиете прозорците или ще боядисате первазите – всички тези дейности ще ви тонизират и заредят с нови сили. Бонусът е, че ще усвоите неща, които досега не сте представяли.
Помислете за мястото, където живеете. Няма кой да почисти градинката пред блока или да боядиса люлките. Защо не се захванете с тази дейност?
Ако времето е хубаво, направете кратка разходка до планината или морето. Изберете маршрут, по който не сте минавали досега. Потопете се в красотата на природата.


Два пъти месечно – разчупете рутината
Избягайте от ежедневието. Обуйте маратонките и излезте навън дори да е студено. Карането на колело, на ски или маратона ще ви накарат да погледнете на света с други очи. Участвайте в мероприятие организирано от вашата община или сами предложете такова.


Два пъти в годината – забавлявайте се
Вземете си почивка и заминете със семейството и приятелите си. Не е задължително да сте в луксозен хотел. Не ходете винаги на едно и също място. Разчупете рутината. Така ще усетите вълнението от предстоящото приключение.


Веднъж годишно – усетете природата
Прекарайте няколко дни сред природата. Не обичате да спите на палатка и да се къпете в реката – няма проблем. Опитайте се обаче колкото се може повече да сте навън, да се откъснете от забързаното ежедневие, да забравите електронните забавления, които поглъщат цялото ви време. Изхвърлете часовника. Той няма да ви трябва.

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Худия, 250 mg

Грейпфрут (семена), 250 mg

Акай, 540 mg

Хуск (люспи), 525 mg

Коментари (1)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-24 14:16:36
    много полезни съвети и лесни за изпълнение

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.