×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Панаир на възможностите тази събота Панаир на възможностите е името на тазгодишния семеен спортен празник Фамилатлон, който се организира вече четвърта година в столичния Южен парк. Асоциация Родители, Националният център за безопасен интернет и Столична община, заедно с VIVACOM Фонд дават възможност на всяко семейство да избере индивидуални забавления и да опита напълно безплатно бадминтон, капоейра, айкидо, паневритмия, стрелба с лък, роботика, катерене, петанк, йога и още много спортове и интересни мероприятия. По традиция записването за участие в активностите е на място, в деня на събитието.
Тази година Фамилатлон се провежда на 12 май (събота) на Поляната с гълъбите в Южния парк и в него ще се включат над 40 спортни клуба от цялата страна. Любимото приключение на много от последователите на семейният празник е изпитанието „Малката Европа“, което поставя на изпитание уменията за ориентиране на участниците, както и Големия велопоход, който обикаля целия Южен парк.
Инициативата Фамилатлон е посветена на Деня на Европа 9 май и Световния Ден на семейството на 15 май. Официални гости на събитието ще бъдат кметът на София Йорданка Фандъкова, заместник-министърът на образованието г-жа Милена Дамянова, председателят на Държавна агенция за закрила на детето г-н Калин Каменов, посланикът на Дания в България Н.П. Коре Янсон и кметът на район „Лозенец“ г-н Любомир Дреков.

За сила Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.