×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.



Много често наднорменото тегло върви ръка за ръка с нестабилни нива на кръвната захар, висок холестерол и сърдечно-съдови болести. Да отстраниш всички тези проблеми едновременно, се оказва трудна задача. Първите стъпки към подобрение са промяната в хранителния режим и спортът, но както знаем, пътят към ада е покрит с добри намерения…


Истината е, че повечето хора не успяват да променят начина си на живот трайно и в някакъв момент отново се връщат към лошата храна и обездвижването. Сега за всички тях има огромна надежда, защото на българския пазар вече може да се намери продукт с широкоспектърно действие, насочено срещу здравословните нарушения, свързани с излишните килограми! Той е изцяло натурален и безопасен, а ефектите, които постига по отношение на здравето и теглото, са наистина впечатляващи! Ето го и него – революционния PGX® Daily Ultra Matrix, който потиска апетита, спомага за нормализиране на теглото и контролира нивата на кръвната захар и холестерола!


Какво е PGX® Daily Ultra Matrix

Изцяло натурален продукт, източник на PolyGlycopleX® (накратко PGX) - патентован комплекс от три вида водоразтворими фибри (конджак /глюкоманан/, натриев алгинат и ксантанова гума), в комбинация със средноверижни триглицериди от пречистено кокосово масло. 


Патентован състав

Методът, чрез който водоразтворимите полизахариди се трансформират в PGX®, е известен като EnviroSimplex - патентован високотехнологичен процес, който комбинира естествено срещащи се суровини при силно контролирани условия, за да се създадат малки компресирани микро-таблетни гранули. Компонентите във всяка софтгел капсула са в прецизно точно съотношение, определено въз основа на обширни изследвания и научни разработки, което гарантира оптимален ефект.

Всички етапи от производството, използвани за създаването на PGX® отговарят на правителствените и индустриални стандарти за качество и безопасност. PGX® е съобразен изцяло със стандарта за Добри производствени практики, има USP стандарт от Американската фармакопея и е защитен с патенти (USA: 8062686, Canada: 2604253, Australia: 2006235625, Russia: 2473245, China: ZL20068002078, Japan: 5161762, New Zealand: 589922; 589923; 561819; 579777; 583396, South Africa: 2010/01368).

PGX® не съдържа стимуланти и не води до привикване. Обширни предклинични проучвания и клинични изпитвания, проведени в САЩ, Франция и Германия, установяват, че той е напълно безопасен и не предизвиква сериозни странични ефекти.  

 

Забавеният вискозитет на фибрите

За да има ефект от приема на фибри, те трябва да бъдат вискозни, в противен случай няма да имат толкова значим ефект върху апетита, съответно и върху количествата на приеманата на храна.

Разтворимите фибри в състава на PGX® са силно вискозни. Във вода те увеличават обема си, образувайки гелоподобно вещество, което попадайки в червата удължава процеса на храносмилане и усвояване на ценните вещества от храната, и забавя изпразването на червата.
В резултат се постига ефект на продължителна ситост.

Действието на фибрите в PGX® е особено силно по отношение на коремните мазнини, които предизвикват метаболитни нарушения. Но тук трябва да уточним, че водоразтворимите фибри в PGX® не са като обикновените вискозни фибри. Различното в комплекса фибри в PGX® е, че при тях развитието на вискозитета е забавено и трае от 15 до 30 минути благодарение на специфичната комбинация и патентования процес на производство. За сравнение, ако фибрите станат вискозни незабавно при попадането си в тялото, има потенциални рискове от задавяне и задушаване. В тези случаи те трябва да се приемат в далеч по-малки количества, което пък отнема от тяхната ефективност.


Какво да очаквате от приема на PGX®

Започнете да приемате не по-малко от 2,5 g PGX® с всяко хранене. Не забравяйте да пиете поне 250 мл при всеки прием. В случай, че получите стомашно-чревен дискомфорт, не се отказвайте, тъй като тялото ви има нужда от време, за да се приспособи. В началото. При хранене ще се чувствате по-заситени, без да имате нужда от толкова големи количества, както преди. След това започнете постепенно да увеличавате дозата.


Първите няколко седмици

Ще забележите, че типичният неудържим апетит стремително намалява. Седма седмица и повече. Вероятно ще сте се разделили с някое и друго излишно килце. Ще се чувствате много по-енергични и жизнени. Нивата на холестерола ще започнат да се доближават до нормалните граници.

Започнете да отслабвате сега

PGX® ви помага да управлявате теглото си чрез следните механизми на действие: -потискане на апетита и осигуряване чувство за ситост; -поддържане нивата на кръвната захар в нормални граници; -намаляване на гликемичния индекс на храните; -понижаване нивата на „лошия“ холестерол и поддържане здравословни нива на общия холестерол;  

Как PGX понижава гликемичния индекс на храните

Чрез забавяне на храносмилането и намаляване на скоростта, с която захарите се освобождават в кръвния поток. Колкото по-висок е гликемичният индекс на храните, толкова по-голям е понижаващият ефект на PGX – може да стигне до 60%.

Управлението на теглото е процес, който продължава цял живот

Отслабването не е лесна задача, а поддържането на нормално тегло е предизвикателство през целия живот. Всеки може свали няколко килограма с интензивно физическо натоварване и строга диета, но за да се храниш здравословно през целия си живот, се изисква повече от това.

PGX ™ е единственият продукт, който предлага стратегия за трайно поддържане на теглото, независимо от апетита и лошите навици, които сте изградили до момента.

Порочният цикъл на глюкозата

Кръвната захар оказва огромно влияние върху апетита, следователно и върху теглото ви. Регулацията на нивата й е важна част от ефективното управление на теглото, но това може да се окаже предизвикателство.

Пристъпите на глад, предизвикани от лошо регулирана кръвна захар, предизвикват неконтролируемо поемане на храна. Разбира се – колкото по-гладни сте, толкова повече храна поемате, но откъде идва чувството за глад? Ако скоростта, с която тялото ви абсорбира и обработва храната е по-бавен, вие ще се чувствате сити от много по-малки количества в продължение на много по-дълго време. PGX® спомага за потискане на апетита като бавно се разширява в стомаха ви, образувайки вискозен гел, който достига пълния си вискозитет от 1 до час и половина след приемът му с храната. Това забавя абсорбцията и значително намалява нуждата от големи порции. 

Нормализиране на кръвната захар с PGX®

Когато се храним, тялото разграждат въглехидратите в глюкоза, основното гориво. Панкреасът, намиращ се точно зад стомаха, освобождава инсулин -  хормонът, отговорен за транспортирането на глюкозата до клетките, където тя се съхранява като енергиен резерв. Но когато консумираме рафинирани нишестени храни или захари, панкреасът започва да произвежда големи количества инсулин, необходими за транспортирането на цялата захар в клетките. Внезапният прилив на инсулин обаче, предизвиква рязък спад в нивата на глюкозата. Това е причината силното чувство на глад да се появява отново скоро след хранене.

PGX® редуцира хипогликемичните епизоди и по този начин въздейства и върху апетита и количествата, приемана храна. И тъй като поддържа нивата на захарта в постоянен баланс и слага край на цикъла на безконтролно покачване и спад, влияе и върху нивата на енергия, поддържайки ви винаги в тонус.

 

Постоянен контрол върху холестерола

Високият холестерол е един от основните рискови фактори за развитието на сърдечни заболявания. Поддържането на нивата на холестерола нормалния диапазон, ще има огромен принос в предотвратяването на множество потенциални здравословни проблеми.

PGX® се свързва с някои жлъчни киселини в тънкото черво, възпрепятствайки повторната им абсорбция в тялото (тялото прави жлъчните киселини от холестерола в кръвта).

Отстраняването на жлъчните киселини принуждава черния дроб да произведе нови, необходими за храносмилането, жлъчни киселини от холестерола и по този начин поддържа нивата му в здравословни граници.

Колко време можете да приемате PGX®? Препоръчва се приемът му да продължи минимум 12 седмици.

Как да действате, ако имате запек? Пийте повече вода! За всеки 2,5 грама PGX трябва да изпивате най-малко 250 мл вода. В случай, че стомахът е запечен повече от 3 дни, е препоръчително да потърсите съвет от специалист.

Можете ли да приемате PGX®, докато пиете лекарства? В този случай, се консултирайте с лекуващия ви лекар. PGX може да повлияе на абсорбирането на лекарствата в кръвта. Препоръчваме да приемате лекарството си поне 1 час преди или най-добре 2-3 часа след приема на PGX.

Вече сте опитали и други естествени продукти за регулиране на апетита и теглото, но без успех. Защо да се доверите на PGX?  За разлика от други добавки, PGX е проектиран да третира причината, а не симптомите. PGX е продукт с широкоспектърно действие, който ще ви помогне не просто да отслабнете, но и да поддържате теглото си занапред във времето. Промените ли изцяло начина си на хранене, и животът ви ще се промени! Вие ще бъдете по-здрави, по-слаби и по-красиви! Доверете се на PGX® Daily Ultra Matrix!

Прочетете още за PGX® Daily Ultra Matrix:



Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.