×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
По-млади и по-красиви сутринМного дами се подлагат на различни разкрасителни процедури с надеждата да изглеждат по-млади и по-свежи. Знаете ли, че добрият сън може да направи онова, което не сте постигнали в салона за красота. Нощта е времето, когато се превръщате в истински спящи принцеси. Именно тогава се увеличава притокът на кръв към кожата и тя изглежда по-гладка и по-свежа. Колкото повече спите, толкова по-добре. Проучвания показват, че клетките се регенерират 8 пъти по-бързо през нощта и така бръчките се заличават. От друга страна липсата на достатъчно почивка винаги се отразява на лицето и шията – уморен вид, тъмни кръгове под очите... Освен това хормонът на стреса – кортизол скача при хората, които не си почиват достатъчно. Забавя се и производството на колаген и бръчките се задълбочават. Има няколко лесни начина, благодарение, на които сутрин ще изглеждате по-млади и по-красиви.

Измийте старателно лицето си

Почистете внимателно грима и другите замърсявания, натрупали се през деня. Така ще стегнете порите и опасността от появата на акне и зачервявания ще изчезне. Внимателно нанесете подходящ крем. През нощта съставките му ще проникнат по-дълбоко особено, ако епидермисът е чист. Ако кожата ви е суха, потърсете кремообразен лосион за почистване. Гелът е подходящ за мазна кожа. Не нанасяйте кремът веднага след измиване. Изчакайте поне 10 минути.

Подмладете се с ретиноиди

Витамин А (ретинол) е ключът към младежкия вид на кожата. Добре е да знаете, че слънчевата светлина може да намали действието на ретиноидите. Ето защо ги използвайте само през нощта. Потърсете кремове или лосиони, които съдържат Витамин А. Ретиноидите не са подходящи за бременни и кърмачки.

Ползата от витамин К

Американско проучване, проведено през 2003 г. показва, че жени, които използват околочен крем, който съдържа ретинол и витамин К се сбогуват с 33% от бръчките си и тъмните кръгове. Подобно на ретинола, витамин К е чувствителен към слънчевата светлина и трябва да се използва само през нощта.

Хидратирайте

Особено през лятото допълнителното хидратиране е много важно. За най-добри резултати потърсете крем с хиалуронова киселина и глицерин, които помагат водата да се абсорбира по-добре в кожата.

Спете по гръб

Ако лягате по корем или на една страна, много е вероятно сутрин да забележите грозни червени линии останали от възглавницата. Научете се да спите по гръб. Използвайте сатен или коприна за възглавницата и чаршафите си.

Вдигнете главата

Колкото по-висока е възглавницата ви, толкова по-свежи ще изглеждате сутрин. Така течностите няма да се натрупват по лицето.

Направете спалнята си райско кътче

Използвайте спалнята само за сън и секс. Забравете за телевизора, компютъра и телефона. Скоро мозъкът ви ще асоциира това помещение само със спокойствие и приказни моменти. Избягвайте кофеина и физическите натоварвания 3 – 4 часа преди лягане. Уверете се, че в стаята е тъмно и прохладно. Проветрявайте дълго преди да си легнете.

За добър сън Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

За красива кожа Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Brilliant Look, 450 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Подочна терапия (крем), 15 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.