×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Победете безсъниетоЕдва ли има човек, който поне веднъж да не е прекарвал нощта, въртейки се в леглото без да може да заспи. Безсънието обаче е болест, от която се оплакват милиони хора по света и, която може да има сериозни последици за здравето. Ако трудно заспивате, събуждате се много рано и често се въртите в леглото през нощта – най-вероятно ви мъчи безсъние. Статистиката сочи, че между 30 – 40% от хората са имали този проблем в отделни периоди на живота си. 10 – 15% обаче се оплакват от хронично недоспиване. Ако дълго време не спите, нивото на стреса се увеличава драстично, чувствате се притеснени, дори депресирани. Има проучвания, които сочат, че безсънието е в основата на ранната менопауза и дори някои сърдечни неразположения. Често хората пренебрегват недоспиването като смятат, че могат да свикнат с него. За съжаление, ако не вземете мерки на време липсата на сън може да доведе до високо кръвно налягане, диабет и покачване на тегло.
За щастие обаче има много природни средства, които ще ви помогнат да решите проблема. Без съмнение, ако искате да спите спокойно трябва да промените и начина си на живот. Ограничете алкохола и кофеина, спортувайте повече, изключете телефона, телевизора и компютъра поне 2 часа преди лягане. Специалистите препоръчват да започнете да практикувате йога. Бавните упражнение и медитацията ще ви намалят стреса и ще се преборят с нервното напрежение. Ще ви представим и някои природни средства, благодарение на които ще може да се наспите спокойно без да вземате лекарства.


Мелатонин. Този хормон е прекрасно средство за регулиране на съня. Той отговаря както за редовния сън, така и редовната менструация при жените. За съжаление обаче мелатонинът намалява с възрастта. Ето защо възрастните хора често се оплакват от безсъние. Освен това той играе съществена роля и в превенцията на ракови заболявания, особено по отношение на рака на гърдата и простатата.
Валериан. Хилядолетия валерианът се използва за успокоение на нервната система и за добрия сън. Проучвания сочат, че той е едно от най-популярните естествени средства при безсъние. Много лекари са убедени, че екстрактът от валериан, в комбинация с една или две други билки, може да замести редица лекарства срещу средно тежки форми на безсъние и безпокойство. Освен това той помага да спите по-спокойно и да не се будите постоянно през нощта. Билката не причинява „чувство на махмурлук” сутрин, което е характерно за успокоителните лекарства.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.